ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Επιτυχίες του Αθλητικού Συλλόγου Αργολίδος "ΦΟΙΝΙΚΑ" στον Πανελλήνιο Αγώνα της Πάτρας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:08:00 μ.μ. |
Επιτυχίες του Αθλητικού Συλλόγου Αργολίδος "ΦΟΙΝΙΚΑ" στον Πανελλήνιο Αγώνα της Πάτρας
 Γεμάτη επιτυχίες και πέντε μετάλλια επέστρεψε στο Ναύπλιο η αποστολή του ΦΟΙΝΙΚΑ Αργολίδας, επιβεβαιώνοντας εκ νέου το υψηλότατο επίπεδο των αθλητών μας, την συνεχή αθλητική/αγωνιστική τους εξέλιξη, και την σοβαρή αναπτυξιακή προσπάθεια του Συλλόγου στο άθλημα της Τοξοβολίας. 
Στο Ολυμπιακό Τόξο, στην Α' ΕΘΝΙΚΗ Κατηγορία, στους Άνδρες, ο Παπαβασιλείου Ι. συνεχίζοντας την εξαιρετική ανοδική του πορεία προς την κορυφή του αθλήματος, και την εδραίωσή του με μεσοπρόθεσμο αγωνιστικό στόχο τους διεθνείς αγώνες του 2017-2018, με νέο ατομικό ρεκόρ (το 5ο στους 6 τελευταίους αγώνες του!), κατέκτησε το ΧΡΥΣΟ μετάλλιο, με επίδοση που τον εντάσσει πλέον στην δεξαμενή-επετηρίδα των αθλητών της Εθνικής Ομάδας!. 
Στον ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ Αγώνα, ο ΦΟΙΝΙΚΑΣ συμμετείχε με την πολυαριθμότερη ομάδα από όλα τα συμμετέχοντα Σωματεία!: στην κατηγορία Γυναικών, μετά από εξαιρετικό αγώνα, η Κατσίλα Ν. κατέκτησε το ΑΡΓΥΡΟ μετάλλιο (με νέο ατομικό ρεκόρ) και η Κατσίλα Μ. το ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο (με νέο ατομικό ρεκόρ) με τα 3 μετάλλια να παίζονται μέσα σε 5 μόνον πόντους (611-609-606), η Μαρινάκη Α. (αν και τραυματισμένη συμμετείχε στον αγώνα βοηθώντας την αποστολή του Συλλόγου) την 8η θέση, η Μπρούνχελτσλ Σ. την 9η θέση (με νέο ατομικό ρεκόρ), και η Κωνσταντίνου Φ. την 13η θέση, επίσης με νέο ατομικό ρεκόρ (χρησιμοποιώντας εκπαιδευτικό εξοπλισμό)! Στους Άνδρες, ο Γατσάκος Π. κατέκτησε την 10η θέση (με νέο ατομικό ρεκόρ), και ο Λαζαρίδης Σ. την 15η θέση με πολύ καλή εμφάνιση στον πρώτο του μόλις αγώνα (χρησιμοποιώντας εκπαιδευτικό εξοπλισμό)! Ο Αδάμης Γ. αν και έφηβος (16 χρ.), συμμετείχε στην κατηγορία των Νέων Ανδρών (18-20 χρ.), και με πολύ καλή εμφάνιση κατέκτησε το ΧΡΥΣΟ μετάλλιο (με νέο ατομικό ρεκόρ), ενώ με επίσης πολύ καλή εμφάνιση στον πρώτο του αγώνα, ο Τζάνος-Κόκοτος Δ.-Κ. στην κατηγορία Παμπαίδων Β' κατέκτησε το ΑΡΓΥΡΟ μετάλλιο (χρησιμοποιώντας εκπαιδευτικό εξοπλισμό)! 
Τα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μας στην αποστολή του ΦΟΙΝΙΚΑ, στους υπόλοιπους Αργολιδείς αθλητές μας, αλλά και σε όλους τους αθλητές που συμμετείχαν από μακρυνές χιλιομετρικά αποστάσεις, και αποδεικνύουν διαρκώς την αγάπη τους για το άθλημα της Τοξοβολίας, καθώς η έξοδός τους από το Παμπελοποννησιακό Στάδιο (μετά τις απονομές μεταλλίων), έγινε κυριολεκτικά ενώ είχε πέσει το σκοτάδι (> 8 μμ) και ενώ οι περισσότεροι βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο σχεδόν από τις 1 το μεσημέρι, έχοντας να αντέξουν και αρκετές ώρες ταξίδι προς και από την Πάτρα!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ