ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Δ. Σφυρής: Κοινός μας στόχος είναι να δώσουμε στα παιδιά όλες τις δυνατότητες να υλοποιήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:42:00 π.μ. |
Δ. Σφυρής:  Κοινός μας στόχος είναι να δώσουμε στα παιδιά όλες τις δυνατότητες να υλοποιήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους
Αγαπητά μου παιδιά, σεβαστοί εκπαιδευτικοί, φίλοι γονείς.

Με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς σας καλωσορίζω στα σχολεία του Δήμου μας και σας εύχομαι μια δημιουργική χρονιά. Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί την έναρξη μιας ελπιδοφόρας αρχής. Ένας νέος κύκλος ζωής αρχίζει γεμάτος όνειρα, αξίες, μόρφωση και δημιουργία.

Η σημαντικότερη επένδυση για τον άνθρωπο είναι η Παιδεία.

Στο νέο ξεκίνημα των μαθητών, οι ευχές όλων μας συνοδεύουν την προσπάθειά τους. Μια ομολογουμένως δύσκολη προσπάθεια σε ένα περιβάλλον ανταγωνιστικό που απαιτεί επιμονή, διαρκή αγώνα, κόπους και πολλές θυσίες.

Παράλληλα, απευθύνω και τις θερμότερες ευχές μου σε όλους τους εκπαιδευτικούς, ώστε και αυτή η χρονιά να είναι δημιουργική. Πολλές φορές οι διδάσκοντες καλούνται να υλοποιήσουν το έργο τους μέσα σε ελλείψεις και αντιξοότητες, όμως καταφέρνουν να προικίσουν τα παιδιά μας με το αγαθό της γνώσης.

Στους γονείς των μαθητών θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη και να έχουν κουράγιο στο δύσκολο δρόμο των παιδιών τους.

Η διοίκηση του Δήμου και εγώ προσωπικά είμαστε πάντα στη διάθεσή σας. Κοινός μας στόχος, άλλωστε, είναι να δώσουμε στα παιδιά όλες τις δυνατότητες να υλοποιήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους. Με τη διαρκή συνεργασία όλων, πολιτείας, γονέων, εκπαιδευτικής κοινότητας και μαθητών, μπορούμε να δώσουμε στο εκπαιδευτικό σύστημα νέα δυναμική και ποιότητα.

Ο Δήμος Ερμιονίδας είναι δίπλα σας, στηρίζοντάς σας και μέσω των δύο Σχολικών Επιτροπών και μέσω της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, των οποίων οι υπεύθυνοι θα βρίσκονται καθημερινά σε συνεργασία μαζί σας.

Καλή Σχολική Χρονιά σε όλους.

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας
Δημήτρης Σφυρής
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ