ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Χρ.Γραμματικόπουλος: Πλήρης εγκατάλειψη της Κάντιας, ξεχείλισε η αγανάκτηση των κατοίκων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:52:00 π.μ. |
Χρ.Γραμματικόπουλος: Πλήρης εγκατάλειψη της Κάντιας, ξεχείλισε η αγανάκτηση των κατοίκων
 Δίχως νερό και σε πλήρη εγκατάλειψη είναι η Κάντια όπως κατήγγειλαν αρκετοί κάτοικοι στην χθεσινοβραδυνή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου. Σύμφωνα με αναλύσεις του νερού, αυτό είναι γεμάτο με κολοβακτηρίδια καθιστώντας το εντελώς ακατάλληλο για οποιαδήποτε χρήση. 

Οι κάτοικοι μίλησαν ευθέως για αδιαφορία εκ' μέρους του Δημάρχου και για ολοκληρωτική εγκατάλειψη όχι μόνο για το ζήτημα του νερού αλλά και για άλλα προβλήματα της περιοχής όπως ο ηλεκτροφωτισμός , τα σκουπίδια, μέχρι και η στοιχειώδης υποχρέωση του κλεισίματος των λακκούβων στους δρόμους. Μεγάλες δε απορίες δημιουργεί και πάλι η συζήτηση περί παρουσίας νερού του Ανάβαλου στο δίκτυο υδροδότησης.

Ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Χρήστος Γραμματικόπουλος στην τοποθέτηση του υπενθύμισε τις υποσχέσεις που αφειδώς δόθηκαν εκ' μέρους του κ. Κωστούρου για πόσιμο νερό τόσο για την Κάντια όσο και άλλες περιοχές του Δήμου όπως τα Ίρια και ο πρώην Δήμος Μηδέας. Η σκληρή πραγματικότητα είναι ότι τα χρόνια πέρασαν και τίποτα δεν έχει γίνει για το σοβαρότατο πρόβλημα του νερού. Αντιθέτως η εγκατάλειψη και η αδιαφορία κυριαρχεί. Η δημοτική αρχή αναλώνεται σε επικοινωνιακές εκδηλωσούλες, ξοδεύοντας το δημοτικό χρήμα, ενώ αποδεικνύεται ανεπαρκής και αδιάφορη για τα μεγάλα θέματα όπως είναι το νερό, τα σκουπίδια, το λιμάνι, η διαχείριση των ακτών, και τόσα άλλα. Ακόμη ο Χρήστος Γραμματικόπουλος τόνισε ότι όταν ο ίδιος συνεχώς υπενθύμιζε όλα αυτά τα μεγάλα προβλήματα και την γενικότερη εγκατάλειψη του Δήμου, ο Δήμαρχος τον κατηγορούσε για γκρίνια και μιζέρια, τώρα τι έχει να πει στους κατοίκους της Κάντιας και όχι μόνο, που δεν έχουν ακόμη νερό όχι για να πιουν ούτε καν για να πλυθούν;

Τέλος υπογράμμισε, για άλλη μία φορά, την ανάγκη για την υδροδότηση της περιοχής με πόσιμο νερό από τις πηγές της Λέρνης με συγκεκριμένο και οικονομοτεχνικά απολύτως τεκμηριωμένο χρονοδιάγραμμα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ