ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Χωρίς υποδιευθυντή και διευθυντή παραμένει η ΔΟΥ Ναυπλίου λόγω... συνταξιοδότησης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:26:00 π.μ. |
Χωρίς υποδιευθυντή και διευθυντή παραμένει η ΔΟΥ Ναυπλίου λόγω... συνταξιοδότησης
 Χωρίς υποδιευθυντή και διευθυντή παραμένει η ΔΟΥ Ναυπλίου. Αυτό επισημαίνει με επιστολή του ο πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας Νίκος Τσίτας, στο γ.γ. Δημοσίων Εσόδων Γιώργο Πιτσιλή.
 

Ο κ. Τσίτας ζητεί να τοποθετηθεί νέος υποδιευθυντής και να τοποθετηθούν διευθυντής και υποδιευθυντής στη ΔΟΥ Ναυπλίου, που παραμένει ακέφαλη. Αναλυτικά η επιστολή του Ν. Τσίτα αναφέρει τα εξής:

«Κύριε γενικέ, όπως ήδη γνωρίζετε, πολλές ΔΟΥ της Περιφέρειας Νοτιοανατολικής Πελοποννήσου παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα ακέφαλες, διότι μέχρι σήμερα δεν έχουν τοποθετηθεί διευθυντές και υποδιευθυντές στη θέση αυτών που αποχώρησαν λόγω συνταξιοδότησης. Συγκεκριμένα στη ΔΟΥ Ναυπλίου δεν έχει τοποθετηθεί υποδιευθυντής από το Δεκέμβριο του 2014 και διευθυντής από το Μάιο του 2015. Στη ΔΟΥ Καλαμάτας δεν έχει τοποθετηθεί υποδιευθυντής από τον Ιούνιο του 2015. Επειδή πιστεύουμε ότι η άμεση τοποθέτηση προϊσταμένων θα συμβάλει τόσο στην εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών όσο και στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής και την αύξηση των δημοσίων εσόδων, παρακαλούμε για την άμεση στελέχωση των εν λόγω υπηρεσιών».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ