ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016

Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:35:00 π.μ. |
Σύντομες ειδήσεις από την Περιφέρεια Πελοποννήσου
-Ο Υπουργός περιβάλλοντος Πάνος Σκουρλέτης θα επισκεφτεί αύριο την Τρίπολη. Θα έχει συναντήσεις με φορείς, θα μιλήσει στο Πνευματικό Κέντρο, ενώ θα επισκεφτεί και τη μονάδα Βιοαερίου στη Μαντινεία. Αύριο το πρωί θα βρίσκεται στην ΕΡΤ Τρίπολης, όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης.

– Παραιτήθηκε από τη θέση του Γ.Γ. Πρώτης υποδοχής και ταυτοποίησης Μεταναστών και προσφύγων, Οδυσσέας Βουδούρης. Με μία λιτή ανακοίνωση το Μαξίμου έκανε γνωστό ότι ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έκανε δεκτή την παραίτηση.

– Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας καλεί τα μέλη του να συμμετάσχουν στην αυριανή απεργία του κλάδου, με αιχμή την προστασία του ολοήμερου σχολείου και νηπιαγωγείου αλλά και των αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

– Σύσκεψη για την αποτίμηση των ζημιών από τη θεομηνία στις καλλιέργειες του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωσίνης έγινε χθες υπό την προεδρεία του Διοικητή του ΕΛΓΑ Φάνη Κουρεμπέ.

– Στις Φυλακές ανηλίκων Κορίνθου, βρέθηκε χθες ο Υφυπουργός Εσωτερικών Χριστόφορος Βερναδάκης , ο οποίος συνοδευόταν από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και άλλους ανώτατους υπηρεσιακούς αξιωματούχους. Ο Υπουργός μοίρασε τετράδια στους ανήλικους κρατούμενους.

– Αναστέλλεται η Πανελλαδική αποχή των Δικηγόρων από τις 16 Σεπτεμβρίου, με απόφαση της ολομέλειας των προέδρων όλων των δικηγορικών Συλλόγων της χώρας.

– Σε πνεύμα κατάνυξης θα πραγματοποιηθεί αύριο εκδήλωση τιμής και μνήμης, για την 191η επέτειο του ολοκαυτώματος του Παλαιομονάστηρου στο Βρονταμά Λακωνίας.

– Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασιάς και Σπάρτης Ευστάθιος, συμμεριζόμενος τον πόνο και την δοκιμασία που περνά λαός, δεν θα εορτάσει τα Ονομαστήριά του στις 20 Σεπτεμβρίου.

– Ο Δήμος Σπάρτης θα συμμετάσχει στην Ευρωπαϊκή εβδομάδα κινητικότητας από 16 έως 22 Σεπτεμβρίου. Η κορύφωση των εκδηλώσεων θα είναι στις 22 Σεπτεμβρίου στα πλαίσια της ημέρας χωρίς αυτοκίνητο. Την Ημέρα αυτή θα καθορίζονται ειδικές ζώνες όπου θα επιτρέπεται η κυκλοφορία μόνο για πεζούς, ποδηλάτες και δημόσια συγκοινωνία.

– Έως την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, πρέπει να δηλωθούν οι ζημιές από τις πλημμύρες στους Μολάους.

– Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 72χρονος αλλοδαπός υπήκοος Γερμανίας στην παραλία Κόχυλας της Μονεμβάσιας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ