ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Η ΛΑ.Ε.Αργολίδας ζητά την απόσυρση της απόφασης για το κλείσιμο του ΙΚΑ Κρανιδίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:39:00 π.μ. | |
Η ΛΑ.Ε.Αργολίδας ζητά την απόσυρση της απόφασης για το κλείσιμο του ΙΚΑ Κρανιδίου
 Θέλουμε να δηλώσουμε ότι στεκόμαστε δίπλα στους κατοίκους και τους φορείς της Ερμιονίδας που τις τελευταίες ημέρες είναι σε εγρήγορση για να αποτρέψουν τη κατάργηση του ΙΚΑ στο Κρανίδι και την μετατροπή του σε γραφείο κοινωνικής ασφάλισης. 

Αυτή την κίνηση της κεντρικής διοίκησης του ΙΚΑ την χαρακτηρίζουμε επίθεση στους περίπου 4000 δικαιούχους του ασφαλιστικού φορέα στην επαρχία Ερμιονίδας και θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να μην εφαρμοστεί. 

Δεν μπορούμε να δεχτούμε ως τετελεσμένο την μνημονική απόφαση του 2012 που έρχεται να εφαρμόσει η νεομνημονιακή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, ούτε μπορούμε να παρακολουθήσουμε τις ακροβασίες του τοπικού βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, που την μία μέρα ζητάει την παραμονή του ΙΚΑ και την αμέσως επόμενη υποστηρίζει την ίδρυση του γραφείου κοινωνικής ασφάλισης. 

Το γαρ πολύ του μνημονίου γεννά παραφροσύνη για τον κ. Γιάννη Γκιόλα, αλλά και για τις τοπικές οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ που τηρούν σιγή ιχθύος για την κατάργηση της υπηρεσίας.

Ζητάμε την απόσυρση αυτής της απόφασης και στη θέση της το Υπουργείο Κοινωνικής Ασφάλισης να προκηρύξει τις κενές θέσεις προσωπικού που υπάρχουν στην μονάδα του Κρανιδίου έτσι ώστε να λειτουργεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ