ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Φιλανθρωπικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας F.C. CELEBRITIES ΝΑΥΠΛΙΟΥ vs ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ AEK

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:35:00 π.μ. |
Φιλανθρωπικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας F.C. CELEBRITIES ΝΑΥΠΛΙΟΥ vs ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ AEK
 Την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 17:00 στο Δημοτικό Στάδιο Ναυπλίου θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ των παλαιμάχων F.C. CELEBRITIES NΑΥΠΛΙΟΥ και ΑΕΚ Αθηνών.

Σκοπός του παιχνιδιού με την συμπαράσταση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας (ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την βοήθεια και την ευαισθησία για τα παιδιά τον Δντή κ. Γαληνό και τους συνεργάτες του), η συγκέντρωση γραφικής ύλης για τα Ειδικά Σχολεία της περιοχής μας (Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. στην Πυργέλα και Ειδικό Επαγγελματικό Γυμνάσιο στα Λευκάκια).

Αντί εισιτηρίου παρακαλούμε να εισέρχεστε στο Στάδιο με οποιοδήποτε από τα παρακάτω είδη που τόσο πολύ έχουν ανάγκη τα παιδιά των παραπάνω σχολείων:

ΝΕΡΟΜΠΟΓΙΕΣ - ΤΕΤΡΑΔΙΑ - ΠΙΝΕΛΑ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ - ΜΠΛΟΚ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ - ΕΙΔΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ - ΜΟΛΥΒΙΑ - ΜΑΡΚΑΔΟΡΟΙ - ΦΑΚΕΛΟΙ ΜΕ ΛΑΣΤΙΧΟ - ΣΥΡΑΠΤΙΚΑ - ΓΟΜΕΣ - ΞΥΛΟΜΠΟΓΙΕΣ - ΞΥΣΤΡΕΣ - ΚΟΛΛΕΣ ΣΕ ΥΓΡΗ ΜΟΡΦΗ - ΚΑΛΑΘΑΚΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ - ΦΥΤΑ ΚΑΙ ΧΩΜΑ ΤΙΡΦΗ.
Επίσης πριν τον αγώνα θα γίνουν βραβεύσεις και από τις δύο ομάδες παλαιμάχων.
Η ομάδα της ΑΕΚ θα προσφέρει τιμητική πλακέτα σε δύο συμπατριώτες μας που αγωνίστηκαν παλιότερα με τα χρώματά της.
1) Σε συγγενή του εκλιπόντα ΣΑΡΡΗ ΚΩΝ/ΝΟΥ και
2) Στον κ. ΘΩΜΑ ΓΕΡΜΑΝΑΚΟ.
Καλούμε με ανοιχτή πρόσκληση και πιστεύοντας ότι θα μας συμπαρασταθούν με την παρουσία τους και την βοήθειά τους για την επίτευξη του παραπάνω σκοπού τηνΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ Μ.Μ.Ε. του νομού μας.
Τέλος σας περιμένουμε όλους γονείς και παιδιά να έρθετε στο γήπεδο κρατώντας στο χέρι ένα από τα παραπάνω είδη και συγχρόνως να απολαύσετε όμορφο θέαμα και να δείτε από κοντά παλιές δόξες της ομάδος της ΑΕΚ.

F.C. CELEBRITIES NAFPLIO.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ