Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Η Αγλαΐα Παππά διαβάζει Όμηρο στην Ερμιονίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:18:00 μ.μ. |
Η Αγλαΐα Παππά διαβάζει Όμηρο στην Ερμιονίδα
 Στο πλαίσιο των μεταφεστιβαλικών εκδηλώσεων του 3ου Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα», ο Θεατρικός Όμιλος Ερμιονίδας φιλοξενεί την μεγάλη ηθοποιό του ελληνικού θεάτρου, Αγλαϊα Παππά, την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου και προσφέρει στο κοινό του, με Ελεύθερη Είσοδο, τη θεατρική ανάγνωση δύο Ραψωδιών της Οδύσσειας του Ομήρου, Φ «Τόξου Θέσις» και Χ «Μνηστηροφονία», σε μετάφραση Δημήτρη Μαρωνίτη.


Στο Μπάσο, ο Απόστολος Καλτσάς. Σκηνοθετική επιμέλεια: Νίκος Χατζόπουλος.


Η θεατρική ανάγνωση του ομηρικού έπους υπό τους ήχους μουσικής, θα «παντρέψει» με τον καλύτερο τρόπο τις τέχνες των μουσών, συνθέτοντας ένα μοναδικό πολιτιστικό γίγνεσθαι και συμβάλλοντας σε μια ιδιαίτερη ανάγνωση του αρχαίου ελληνικού κόσμου, μέσα από μια πολύτιμη, βιωματική ματιά.

Λόγος, τέχνη και μουσική, στην υπηρεσία της βαθύτερης κατανόησης του αρχαίου κόσμου.Η εκδήλωση παρουσιάστηκε στην Αθήνα τον περασμένο Μάϊο, με την ευκαιρία των εορτασμών των 150 χρόνων από την θεμελίωση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου.Μέγας Χορηγός Μεταφεστιβαλικών Εκδηλώσεων 3ου Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα»: EDF ENERGIES NOUVELLES-ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΔΙΔΥΜΩΝ - Μέγας Αρωγός: Σ.ΦΙ.Π. Σύλλογος Φίλων Πορτοχελίου - Χορηγός Προγράμματος: KTEΛ AΡΓΟΛΙΔΑΣΤετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2016, ώρα 21:00

Πολυχώρος ΑRΤίκι Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ, Κρανίδι Ερμιονίδας

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Πληροφορίες: 698 698 2224
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ