ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2016

Ανδριανός σε Υπουργό Υγείας: Να επαναπροκηρυχθούν άμεσα οι τρεις συμβάσεις αγροτικών γιατρών που υπηρετούν στην Ερμιονίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:00:00 π.μ. | |
Ανδριανός σε Υπουργό Υγείας: Να επαναπροκηρυχθούν άμεσα οι τρεις συμβάσεις αγροτικών γιατρών που υπηρετούν στην Ερμιονίδα για να μην υποβαθμιστεί περαιτέρω το Κέντρο Υγείας Κρανιδίου
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός, μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στο πλαίσιο της περιοδείας του κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στην Αργολίδα με τον Βουλευτή Λάρισας κ. Χρήστο Κέλλα και στελέχη του κόμματος στο Κέντρο Υγείας Αργολίδας και τη συζήτηση με εκπροσώπους της δημοτικής αρχής για το πρόβλημα που έχει ανακύψει με την σχεδιαζόμενη κατάργηση του υποκαταστήματος του ΙΚΑ στο Κρανίδι και άλλα τοπικά ζητήματα, κατέθεσε σήμερα στη Βουλή Ερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας κ. Α. Ξανθό με θέμα την ανάγκη άμεσης επαναπροκήρυξης των τριών θέσεων αγροτικών γιατρών στην Ερμιονίδα που λήγουν τέλος Οκτωβρίου και θα σημάνουν περαιτέρω υποβάθμιση στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου.

Το κείμενο της Ερώτησης έχει ως εξής:

“Εκτός της υποστελέχωσης του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου από το απαραίτητο ιατρικό, νοσηλευτικό και άλλο προσωπικό, όπως οδηγοί, τρεις συμβάσεις αγροτικών γιατρών που υπηρετούν στην Ερμιονίδα λήγουν στο τέλος του Οκτωβρίου, και ακόμη δεν έχει ξεκινήσει η διαδικασία επαναπροκήρυξης των θέσεων.

Επισημαίνεται ότι το Κέντρο Υγείας του Κρανιδίου απέχει πάνω από 80 χιλιόμετρα από το πλησιέστερο νοσοκομείο, με κακό οδικό δίκτυο.

Δεδομένων των μεγάλων προβλημάτων που θα δημιουργήσει το ενδεχόμενο κενό,

ΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ:

Με ποιες άμεσες ενέργειες θα γίνει η επαναπροκήρυξη των ως άνω συμβάσεων ώστε να μην δημιουργηθούν κενά στην Ερμιονίδα και στο Κέντρο Υγείας Κρανιδίου”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ