ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2016

Ευχαριστίες του Συλλόγου ΑμεΑ Αργολίδος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:28:00 μ.μ. |
Ευχαριστίες του Συλλόγου ΑμμεΑ Αργολίδος
 Ευχαριστούμε για την ευγενική παραχώρηση του περιπτέρου στην Έκθεση Βιβλίου 2016, που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο, το διάστημα από 29/07 έως και 28/08, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοχαρτοπωλών (ΠΟΕΒ), τον ΔΟΠΠΑΤ, καθώς επίσης και τον Δήμο Ναυπλιέων. 

Η συμμετοχή μας για 8η συνεχόμενη χρονιά, έχει συμβάλει σημαντικά στη λειτουργία του Συλλόγου μας, αφού πέρα από τα χρήματα που συγκεντρώνουμε από την πώληση των προϊόντων μας (,τα οποία χρησιμοποιούμε για την υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων), μας δίνεται η δυνατότητα να συναντούμε και να ενημερώνουμε περισσότερο κόσμο. 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που επισκέφθηκαν και φέτος το περίπτερο μας, τους συντοπίτες μας αλλά και όλους τους ανά την Ελλάδα φίλους μας, που επέλεξαν τα δώρα τους από το Ναύπλιο, να είναι κάποια από τα αντικείμενα – προϊόντα που διαθέτουμε. 

Όλοι αυτοί μας έδειξαν για άλλη μια φορά την αγάπη τους, αποδεικνύοντας πως παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες , υπάρχει πάντα χώρος για προσφορά και αλληλεγγύη.

Ευχαριστούμε και τις κυρίες Έφη Μαραντινού και Γιώτα Καραμπή για τις δημιουργίες που μας προσέφεραν!!!!Κυρίως για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ