ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Χειβιδόπουλος για την σύσταση θέσεων Διοικητικών Γραμματέων σε Δήμους και Περιφέρειες: Λυπάμαι αλλά προτάσεις σαν κι αυτή θυμίζουν χούντα ή κατοχή...

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:04:00 μ.μ. |
Χειβιδόπουλος για την σύσταση θέσεων Διοικητικών Γραμματέων σε Δήμους και Περιφέρειες: Λυπάμαι αλλά προτάσεις σαν κι αυτή θυμίζουν χούντα ή κατοχή...
 Πολύ αιχμηρός εμφανίστηκε σε δήλωση του ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook για σύσταση θέσεων Διοικητικών και Αναπληρωτών Διοικητικών Γραμματέων στους Δήμους και τις Περιφέρειες της Χώρας, οι οποίοι θα τεθούν  επικεφαλής της διοικητικής ιεραρχίας των υπηρεσιών των Δήμων, των οποίων και θα προΐστανται.

Ο κ Χειβιδόπουλος αναφέρει:

«Σύμφωνα με την πρόταση που κατατέθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών, συνιστώνται θέσεις Διοικητικών και Αναπληρωτών Διοικητικών Γραμματέων στους Δήμους και τις Περιφέρειες της Χώρας, οι οποίοι τίθενται επικεφαλής της διοικητικής ιεραρχίας των υπηρεσιών του Δήμου, των οποίων και προΐστανται. Χαρακτηριστικά η πρόταση αναφέρει ότι, «αναλαμβάνουν την εκτέλεση και διοικητική εφαρμογή της πολιτικής του αρμόδιου για διορισμό οργάνου»

Απορία 1η : Οι επίτροποι θα φορούν και κονκάρδα?
Απορια 2η : Αυτή είναι η άποψη της "αριστεράς" για την αυτοδιοίκηση?
Απορια 3η : Μετά από αυτό η επόμενη πρόταση θα είναι ο διορισμός των Δημάρχων και των Περιφερειαρχών ?

Λυπάμαι που θα στεναχωρήσω κάποιους παλιούς συντρόφους μου που πλέον δίνουν τη μάχη για τον μεγάλο ΣΥΡΙΖΑ καθημερινά στο Facebook , αλλά προτάσεις σαν κι αυτή θυμίζουν χούντα ή κατοχή....."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ