ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Windstar Cruises: Νέα κρουαζιέρα στην Ελλάδα το 2017 περιλαμβάνει και το Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:26:00 μ.μ. |
Windstar Cruises: Νέα κρουαζιέρα στην Ελλάδα το 2017 περιλαμβάνει και το Ναύπλιο
 Νέo πρόγραμμα κρουαζιέρας που περιλαμβάνει Ελλάδα, ανακοίνωσε για το 2017 η εταιρία μπουτίκ κρουαζιέρας Windstar Cruises. Eπιπλέον τα ελληνικά νησιά είναι ανάμεσα στις δημοφιλέστερες κρουαζιέρες της εταιρίας στην Ευρώπη.


Ειδικότερα, το νέο δρομολόγιο με ελληνικό ενδιαφέρον για το 2017, έχει τίτλο «Θαύματα των Ακτών της Κροατίας και της Ελλάδας», και έχουν προγραμματιστεί 2 νέες αναχωρήσεις για κρουαζιέρα 12 ημερών από τη Βενετία προς την Αθήνα.

Το ταξίδι αποτελεί μια περιήγηση σε αρχαιολογικούς χώρους της UNESCO, με πρόσβαση σε 11 από αυτούς σε μια και κρουαζιέρα, κάτι που αποτελεί ρεκόρ για την Windstar.

Εκτός από αυτά, το δρομολόγιο υπόσχεται έντονες γαστρονομικές εμπειρίες όπως ιταλικά ζυμαρικά, κροατικά θαλασσινα και μεζέ στην Ελλάδα.

Το δημοφιλές δρομολόγιο «Θησαυροί των Ελληνικών Νησιών», είναι κρουαζιέρα 7 ημερών με αναχώρηση από την Αθήνα και επιστροφή στην ελληνική πρωτεύουσα, με το κρουαζιερόπλοιο Star Pride ή το Wind Star.

Στο δρομολόγιο προσφέρονται 14 διαφορετικές ημερομηνίες ταξιδίου, με περιήγηση στο Αιγαίο και με στάσεις σε μικρότερα λιμάνια, όπως του Ναυπλίου, της Μονεμβασιάς και της Πάτμου, αλλά και σε πιο γνωστά όπως της Σαντορίνης και της Μυκόνου.

Το συμπληρωματικό Private Event περιλαμβάνει δείπνο στο Private Event στην αρχαία πόλη της Εφέσου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ