ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016

Απάντηση του διοικητή της 6ης ΥΠΕ στην ανοιχτή επιστολή των εργαζομένων της Ν.Μ. Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 4:20:00 μ.μ. | |
Απάντηση του διοικητή της 6ης ΥΠΕ στην ανοιχτή επιστολή των εργαζομένων της Ν.Μ. Ναυπλίου
 Δεν έχουμε οποιαδήποτε αντίρρηση να επανεξετάσουμε στην απόφασή μας για τη μεταφορά των 100.000€ στον Π.Υ της Ν.Μ. Άργους (που πάρθηκε με σκοπό να ενισχυθεί η προμήθεια ορθοπαιδικού υλικού), αρκεί να μας τεκμηριώσετε με στοιχεία ποιες ακριβώς ελλείψεις θα μείνουν ακάλυπτες στη Ν.Μ. Ναυπλίου λόγω της μεταφοράς αυτής.

Με την ευκαιρία θα μας επιτρέψετε δύο ακόμα παρατηρήσεις.

α) Η αναφερόμενη από εσάς μη επαρκής εφημεριακή κάλυψη από τους ορθοπαιδικούς της Ν.Μ. Άργους, δεν μπορεί να αποτελέσει δικαιολογία για άρνηση πρόσθετης επιχορήγησης εφόσον αυτή είναι κοινωνικά αναγκαία. Λογική «δούναι και λαβείν» δεν χωρά σε αυτές τις διαδικασίες. Από τη στιγμή που είναι απαραίτητο για τους πολίτες του Νομού Αργολίδας να αυξηθεί η προμήθεια ορθοπαιδικού υλικού, αυτό θα πρέπει να γίνει.

β)Η αναφερόμενη από εσάς «επιχείρηση κλεισίματος» της Ν.Μ. Ναυπλίου, δεν τεκμηριώνεται από πουθενά-ούτε βέβαια και από το σχέδιο οργανισμού του Γ.Ν. Αργολίδας που έχουμε προτείνει ως διοίκηση της 6ης ΥΠΕ.

Η αναγκαία αναδιοργάνωση των υγειονομικών υπηρεσιών του Νομού Αργολίδας είναι μια αρκετά σημαντική υπόθεση και στην συζήτησή της δεν χωρούν ούτε τοπικιστικές προκαταλήψεις ούτε άλλου είδους μικροπολιτικές σκοπιμότητες.



ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ