ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο στο Άργος στις 17 Οκτωβρίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:40:00 π.μ. |
Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο στο Άργοςστις 17 Οκτωβρίου
 Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αργους Μυκηνών θα πραγματοποιηθεί  στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Οδός Καποδιστρίου αριθ. 9 – ισόγειο) στις 17 Οκτωβρίου 2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 20:00,με  τα παρακάτω θέματα: 

1. Περί επαναφοράς του τόπου λειτουργίας της Λαϊκής Αγοράς Άργους στην Πλατεία Δημοκρατίας (αρχική της θέση) – εισηγητής ο κ. Π. Δούρος 

2. Περί κατανομής θέσεων μεταξύ των δικαιούχων παραγωγών και επαγγελματιών πωλητών της Λαϊκής Αγοράς Άργους στον χώρο της Πλατείας Δημοκρατίας – εισηγητής ο κ. Π. Δούρος. 

3. Περί εγκρίσεως τροποποιήσεως της μελέτης του έργου: «Ολοκληρωμένη Αστική Ανάπλαση Ιστορικού Κέντρου Άργους και Καταγραφή – Βελτίωση Αστικής Κινητικότητας και Ασφάλειας Κίνησης Πεζών» - εισηγήτρια η κ. Β. Ρέντα. 

4. Περί τροποποιήσεως προϋπολογισμού Δήμου Άργους-Μυκηνών οικονομικού έτους 2016 – εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. 

5. Περί αποδοχής χρηματοδοτήσεως του Δήμου Άργους - Μυκηνών για πρόληψη και αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκαλούνται από θεομηνίες (Σ.Α.Ε. 055) από το Υπουργείο Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης- εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. 

6. Περί συνδιοργάνωσης εκδήλωσης για την συμπλήρωση των τριάντα πέντε χρόνων λειτουργίας του Δημοτικού Ωδείου Άργους - εισηγητής ο κ. Α. Μπαντανάς. 

7. Περί ψηφίσεως πιστώσεως για την κάλυψη δαπάνης στα πλαίσια του εορτασμού της εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου - εισηγητής ο κ. Γ. Αθανασόπουλος. 

8. Περί προτάσεως του Δήμου Αμφιλοχίας για αδελφοποίηση με το Δήμο Άργους –Μυκηνών - εισηγητής ο κ. Α. Μπαντανάς. 

9. Περί υπογραφής της σύμβασης δεσμευμένου λογαριασμού escrow account, μεταξύ του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων και του Δήμου Άργους – Μυκηνών στα πλαίσια του προγράμματος με τίτλο «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα (θύλακες ανεργίας)» - εισηγητής ο κ. Χ. Νέστορας. 

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κων/νος Μπέγκος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ