Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016

Πρώτη εντός έδρας νίκη του Διομήδη με τον Αερωπό Έδεσσας 28-24

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:21:00 μ.μ. |
Πρώτη εντός έδρας νίκη του Διομήδη με τον Αερωπό Έδεσσας 28-24
Για την 3η αγωνιστική της Handball Premier ο Διομήδης υποδέχθηκε το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου τον Αερωπό Έδεσσας.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κύριοι Βήτας και Σκλαβενίτης, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Νικολίτσα. Το πρώτο ημίχρονο του αγώνα έληξε 13 - 8 ενώ το τελικό σκορ του αγώνα διαμορφώθηκε στο 28 - 24.
Ο προπονητής του Διομήδη Δημήτρης Δημητρούλιας δήλωσε: "Είμαστε σε καλό δρόμο σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και τρόπου δουλειάς και η ομάδα δένεται κάθε μέρα ψυχολογικά αλλά και τακτικά."
Ο παίκτης Σωτήρης Γιόσμου δήλωσε: "Αντιμετωπίσαμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα που κυνηγάει όλα τα παιχνίδια, ανεξάρτητα από την έδρα. Γι' αυτούς τους λόγους είμασταν όλοι 100% συγκεντρωμένοι καθ' όλη τη διάρκεια του ματς, χωρίς αυξομειώσεις στην απόδοσή μας. Προετοιμαζόμαστε καθημερινά και περνάμε πολλές ώρες για να καταφέρουμε κάτι τέτοιο. Άλλωστε είχαμε ακόμα ένα κίνητρο πολύ σοβαρό, να πετύχουμε την πρώτη εντός έδρας νίκη μας στο πρωτάθλημα και αυτό το πετύχαμε".
Ο παίκτης Ευγένης Τουνγκελίδης τόνισε: 'Το περασμένο Σάββατο πήραμε το διπλό μέσα στην Νίκαια. Πήραμε εμπρός, έχουμε πολύ καλή ψυχολογία και αντιμετωπίσαμε μια πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Θέλαμε τους 2 βαθμούς, γι’ αυτό μπηκαμε από την αρχή συγκεντρωμένοι και με καθαρό μυαλό"
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ