ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

Στην Αργολίδα για νοσηλεία, άλογο που βρέθηκε σε άθλια κατάσταση στην Αχαΐα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:24:00 μ.μ. |
Στην Άργολίδα για νοσηλεία, άλογο που βρέθηκε σε άθλια κατάσταση στην Αχαΐα
 Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η προσπάθεια για τη διάσωση ενός αλόγου που βρέθηκε την Παρασκευή σε άθλια κατάσταση στο Βελβίτσι Αχαΐας.

Ενώ όλα έδειχναν πως το ζώο έχει διαφύγει τον κίνδυνο, εντούτοις , το Σάββατο το απόγευμα οι υπεύθυνοι των φιλοζωικών οργανώσεων διαπίστωσαν πως η κατάστασή του εξακολουθεί να είναι σοβαρή και ο κίνδυνος μεγάλος.

Οι προσπάθειες που έγιναν από την πρώτη στιγμή που δημοσιεύτηκε το θέμα ήταν συγκινητικές. Με την συνδρομή των ανδρών του Α’ Πυροσβεστικού Σταθμού Πάτρας και χάρη σε ένα ανυψωτικό μηχάνημα, το άλογο μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο
Το ζώο δεν μπορούσε να σταθεί στα πόδια του καθώς και είχε κολικό κάτι που θα οδηγούσε μοιραία στον θάνατό του. Αν εξακολουθούσε να μένει στο πλημμυρισμένο από τη βροχή χωράφι όπου βρέθηκε.

¨Άμεσα κινητοποιήθηκε ο γιατρός  Κωνσταντίνος Κουρμπέλης από το Ναύπλιο ο οποίος και έφτασε στο σημείο, προσφέροντας τις υπηρεσίες του στο άλογο, ενώ τα μέλη των φιλοζωικών οργανώσεων παρείχαν μεγάλες ποσότητες ορών που απαιτούντο για να τονωθεί ο οργανισμός του ζώου. 

Την ίδια ώρα με εισαγγελική εντολή το άλογο θα μεταφερθεί από το σημείο στο οποίο είχε παραμεληθεί από τον ιδιοκτήτη του(ορίστηκε δικάσιμος για τις 31/10) στο Ναύπλιο, όπου ο ειδικός γιατρός Κωνσταντίνος Κουρμπέλης θα αναλάβει αφιλοκερδώς τη νοσηλεία του μέχρι την πλήρη αποκατάστασή του.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ