ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Δημήτρης Σφυρής: Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να συνεχίσει την υποβάθμιση της περιοχής μας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:15:00 π.μ. |
Δημήτρης Σφυρής: Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να συνεχίσει την υποβάθμιση της περιοχής μας
 Μετά τις ενέργειες προς τους κυβερνητικούς εκπροσώπους, και τη διοίκηση του ΙΚΑ του Δήμου του Εργατικού Κέντρου, του Περιφερειακού Συμβουλίου, των σωματίων και κοινωνικών φορέων ολόκληρου του νομού Αργολίδας, με την συμμετοχή ενεργών πολιτών , έγινε συμβολική κατάληψη του υποκαταστήματος του ΙΚΑ Κρανιδίου. 

Ο Δήμος Ερμιονίδας πραγματοποίησε στάση εργασίας και πρωτοστάτησε στην κατάληψη του υποκαταστήματος. 

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να συνεχίσει την υποβάθμιση της περιοχής μας κλείνοντας το υποκατάστημα του ΙΚΑ, όπως έκανε με τα δικαστήρια, την εφορία , το ταχυδρομείο στο Πόρτο Χέλι,τα λιμεναρχεία, την Εφορία, την υπολειτουργία του Κέντρου Υγείας, το επερχόμενο κλείσιμο του Υποθυκοφυλακείου κλπ. 

Το κλείσιμο του υποκαταστήματος δυόμιση μήνες πριν την δημιουργία του ΕΦΚΑ (ενιαίος φορέας κοινωνικής ασφάλισης) στις 17 Οκτωβρίου, καταδικάζει χιλιάδες ασφαλισμένους και συνταξιούχους να διανύουν 170 χιλιόμετρα για μιά απλή εξυπηρέτηση, με δεδομένη την φυσική παρουσία του ασφαλισμένου. 

Οι ενέργειες και κινητοποιήσεις συνεχίζονται προς όλες τις κατευθύνσεις και ενδυναμώνεται η συμπαράσταση στον αγώνα μας από ολόκληρη την Πελοπόννησο.
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 2 Οκτωβρίου αντιπροσωπεία του Δήμου και των κοινωνικών φορέων με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ερμιονίδας θα επιδώσει υπόμνημα για τις επιπτώσεις της κατάργησης του ΙΚΑ στην κοινωνία της Ερμιονίδας και τους χιλιάδες ασφαλισμένους και συνταξιούχους.

Η επίδοση του υπομνήματος θα γίνει μετά το τελετουργικό μνημοσύνου του Καποδίστρια, σεβόμενοι την εκδήλωση και την συμπαράσταση που έχουν επιδείξει στον αγώνα μας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ