ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Απομακρύνθηκαν οι χωρίς άδεια πωλητές της λαϊκής αγοράς στο Ναύπλιο - Επίθεση ρομά πωλητών σε δημοσιογράφο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:10:00 π.μ. |
Απομακρύνθηκαν οι χωρίς άδεια πωλητές της λαϊκής αγοράς στο Ναύπλιο - Επίθεση ρομά πωλητών σε δημοσιογράφο (βίντεο)
 Από νωρίς το πρωί ο επόπτης της λαϊκής αγοράς στο Ναύπλιο με την συνδρομή της αστυνομίας και κάτω από μεγάλη ένταση δεν επέτρεψαν σε πωλητές που δεν διαθέτουν άδεια να στήσουν τους πάγκους τους.

Η εικόνα της λαϊκής αγοράς σήμερα στο Ναύπλιο δεν θυμίζει τις προηγούμενες ημέρες καθώς υπάρχουν πάρα πολλές κενές θέσεις από πωλητές που δεν έστησαν πάγκο μη διαθέτοντας άδειες ή δεν τις είχαν ανανεώσει.
Συμφωνα με πληροφορίες το 70% των πωλητών δεν διαθέτουν άδειες, ενώ από το περασμένο Σάββατο είχαν ενημερωθεί πως δεν θα τους επιτρέψουν να στήσουν τους πάγκους τους χωρίς άδεια.
Αρκετοί από τους νόμιμους πωλητές και εμπόρους αντιμετώπισαν την κατάσταση θετικά και έλεγαν πως "επιτέλους να μπει μια σειρά, δεν μπορεί εμείς να πληρώνουμε κανονικά και άλλοι χωρίς καν άδεια ή να μην πληρώνουν, να έρχονται και να στήνουν πάγκο".
Στην προσπάθειας μας να καταγράψουμε την κατάσταση σήμερα το πρωί δεχθήκαμε επίθεση από τους ρομά εμπόρους ρούχων στο ύψος της πυροσβεστικής, όταν εξαγριωμένοι κινήθηκαν εναντίον μας με ακατανόμαστες εκφράσεις και απειλές για την ζωή μας, ενώ καταφέρονταν με μένος κατά του Δημάρχου και του Εμπορικού Συλλόγου Ναυπλίου.
Αυτός είναι ο νόμος της λαϊκής αγοράς στο Ναύπλιο με τους ρομά να κάνουν ότι θέλουν, να εκφοβίζουν και να τρομοκρατούν, χωρίς να φοβούνται κανέναν. Έτσι λειτουργούσε η λαϊκή τόσο καιρό, να στήνει πάγκο ο πιο νταής... Ελπίζουμε πως η νομιμότητα έστω και αργά θα επανέλθει μόνιμα στην λαϊκή αγορά του Ναυπλίου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ