Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016

Οδοιπορικό της επόμενης μέρας των καταστροφών στην Αργολίδα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:26:00 μ.μ. |
Οδοιπορικό της επόμενης μέρας των καταστροφών στην Αργολίδα (βίντεο)
Με το πρώτο φως της ημέρας άρχισαν να φαίνονται τα τεράστια προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την θυελλώδη κακοκαιρία της νύχτας της Παρασκευής που έπληξε την Αργολίδα.

Όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος, τα προβλήματα εντοπίζονται περισσότερο σε δύο περιοχές, στο τρίγωνο Νέα Κίο - Μύλοι - Σκαφιδάκι και στο παραλιακό κομμάτι Δρέπανο - Κάντια - Ίρια χωρίς βέβαια να υποτιμώνται και όλα τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στις υπόλοιπες περιοχές.

Οι περισσότερες καταστροφές αφορούν έναν τεράστιο και ακόμη ανυπολόγιστο αριθμό πεσμένων δέντρων.
Ζημιές προκλήθηκαν σε μάντρες, καταστήματα και οικίες από τις πτώσεις δέντρων και μεγάλων κλαριών ενώ εντύπωση προκαλεί η σφοδρότητα της κακοκαιρίας όπου σε πολλές περιπτώσεις ξεριζώθηκαν τεράστια δέντρα.
Και βέβαια την μεγάλη ζημιά που έχει υποστεί το δίκτυο ηλεκτροδότησης της ΔΕΗ με αναρίθμητες κολώνες που έχουν πέσει ακόμα και σε δύσβατες περιοχές και κομμένα καλώδια με αποτέλεσμα κάποιες περιοχές να μην έχουν ακόμη ρεύμα.
Δείτε παρακάτω ένα φωτογραφικό οδοιπορικό που κάναμε σε περιοχές του Ναυπλίου όπως η Καραθώνα και τον δρόμο προς Τίρυνθα αλλά και μέσα στο Άργος και στην παραλιακή οδό των Μύλων.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ