ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Γιάννης Γκιόλας: Το πόρισμα της εξεταστικής θα είναι τεκμηριωμένο και θα αποδώσει ευθύνες εκεί που πρέπει (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:17:00 μ.μ. | |
Γιάννης Γκιόλας: Το πόρισμα της εξεταστικής θα είναι τεκμηριωμένο και θα αποδώσει ευθύνες εκεί που πρέπει (βίντεο)

Υπερασπιστές της διαπλοκής είναι ορισμένοι βουλευτές της αντιπολίτευσης
Τι λέει η κοινή γνώμη σε πρόσφατη δημοσκόπηση

Η εξεταστική επιτροπή για τα δάνεια προς κόμματα και ΜΜΕ θα μελετήσει διεξοδικά όλο το υλικό που έχει στη διάθεση της, θα ΄΄βασανίσουμε ΄΄ το πόρισμα και θα καταλήξουμε σε τεκμηριωμένες και πλήρως αιτιολογημένες θέσεις΄΄, υποστηρίζει ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας , σε παρέμβαση του στη διάρκεια της πρόσφατης συνεδρίασης .
Κατά την εξέταση του Γενικού Επιθεωρητή της Τράπεζας της Ελλάδας κ. Γιώργου Πάσχα που κατέθεσε ως μάρτυρας, ο κ. Γκιόλας απαντώντας σε τοποθετήσεις βουλευτών της αντιπολίτευσης επισήμανε το μεγάλο ενδιαφέρον της κοινής γνώμης για το έργο της επιτροπής και αναφέρθηκε σε πρόσφατη δημοσκόπηση ( για λογαριασμό της ΄΄ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ΄΄), που καταγράφει ποσοστό άνω του 60% των ερωτηθέντων , οι οποίοι πιστεύουν ότι βουλευτές της αντιπολίτευσης-μέλη της επιτροπής, κάνουν ΄΄αβανταδόρικες΄΄ ερωτήσεις σε όσους ενέχονται σε αθέμιτες συμβάσεις.

Ορισμένοι βουλευτές της μειοψηφίας είναι υπερασπιστές της διαπλοκής ,΄΄ βάσει της πρόσφατης δημοσκόπησης, τόνισε ο κ. Γκιόλας ο οποίος επανέλαβε ότι η επιτροπή θα ολοκληρώσει το έργο της , θα αιτιολογήσει το πόρισμά της και θα αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει να αποδοθούν.

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί…
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ