ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Συγκλονισμένος ο Μητροπολίτης Αργολίδος - Ανιψιός του ο νεκρός χειριστής του Τσέσνα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 3:54:00 μ.μ. |
Συγκλονισμένος ο Μητροπολίτης Αργολίδος  - Ανιψιός του ο νεκρός χειριστής του Τσέσνα
 Δύσκολες ώρες περνά ο Μητροπολίτης Αργολίδος Νεκτάριος από την στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομα του νεκρού χειριστή του Τσέσνα που κατέπεσε στα Καλάβρυτα.

Ο άτυχος χειριστής του μοιραίου Τσέσνα Σωτήρης Αντωνόπουλος 32 χρονών είναι ανιψιός του Μητροπολίτη Αργολίδος, γιος του αείμνηστου καθηγητή και πρώην προέδρου,του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου, Γεωργίου Αντωνοπούλου αδελφού του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου.
Για την τραγωδία με θύματα δυο νεκρούς, που απανθρακώθηκαν κατά την πτώση του μονοκινητήριου εκπαιδευτικού αεροσκάφους Τσέσνα, όταν κατέπεσε στα ορεινά του Χελμού, μίλησε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς.

Η δήλωση του στο kalavrytanews.com:

"Είμαι συγκλονισμένος,για το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα,που έγινε στην ορεινή περιοχή μας.Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια,στις οικογένειες των τραγικών αεροπόρων,που χάθηκαν άδικα,ο ένας εκ των οποίων,ο Σωτήρης Αντωνόπουλος,έμπειρος αξιωματικός ιπτάμενος της Πολεμικής μας Αεροπορίας,με αγάπη και ζήλο για την υπηρεσία του,στα super puma της Π.Α.,είναι Καλαβρυτινός,από το Μάνεσι Καλαβρύτων,γυιός πολύτεκνης,με επτά παιδιά,οικογένειας,του αείμνηστου καθηγητή και πρώην προέδρου,του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αμαρουσίου ,Γεωργίου Αντωνοπούλου,αδελφού,του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αργολίδος κ. Νεκταρίου (Αντωνοπούλου).Ο Πανάγαθος Θεός,ν´αναπαύει τις ψυχές τους.Έφυγαν και πήγαν ,στις αγκαλιές των Αγγέλων,με ότι αγαπούσαν"
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ