ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

Με επιτυχία ξεκίνησε το επιστημονικό συνέδριο για τον Γιώργο Θεοτοκά στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:00:00 π.μ. |
Με επιτυχία ξεκίνησε το επιστημονικό συνέδριο για τον Γιώργο Θεοτοκά στο Ναύπλιο
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη συνεδρία του επιστημονικού συνεδρίου "Συνομιλίες με τον Φαβρίκιο, Η αντοχή του λόγου και της σκέψης του Γιώργου Θεοτοκά" υπό την προεδρία του καθ. Νίκου Αλιβιζάτου.
Κατά την έναρξη του συνεδρίου το πρωί του Σαββάτου, προλόγισαν ο πρόεδρος του Ναυπλιακού Ιδρύματος «Ιωάννης Καποδίστριας» κ. Κων/νος Χελιώτης εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Ναυπλιέων κ. Δημήτρη Κωστούρο, ο βουλευτής Αργολίδας καθ. Γιάννης Μανιάτης και ο Δρ. Δημήτριος Γιαννακόπουλος, Σχολικός Σύμβουλος Φιλολόγων Νομού Αργολίδας.
Το επιστημονικό συνέδριο διοργανώνουν ο Δήμος Ναυπλιέων, το Ναυπλιακό Ίδρυμα Ιωάννης Καποδίστριας και ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αργολίδας στην αίθουσα του Βουλευτικού, το Σαββατοκύριακο 22-23 Οκτωβρίου 2016. 
Το Ναύπλιο αποτελεί σταθερό πόλο έλξης για φορείς στοχασμού και δράσης, για ανθρώπους του πνεύματος και για κάθε πρωτοβουλία κοινωνικού διαλόγου και πολιτιστικών ζυμώσεων. Ο Δήμος Ναυπλιέων μέσα από τα νομικά του πρόσωπα υποστηρίζει κάθε τέτοια προσπάθεια που κρατάει την πόλη ενεργή και ανοιχτή σε θέματα διαχρονικού προβληματισμού.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ