Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Στη Μάλτα ο Γιάννης Μανιάτης για Ναυτιλία και Ενέργεια

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:33:00 π.μ. | |
 Στη Μάλτα ο Γιάννης Μανιάτης για Ναυτιλία και Ενέργεια
 Στη Μάλτα θα βρίσκεται από σήμερα Τρίτη μέχρι την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016 ο Γιάννης Μανιάτης, μετά από επίσημη πρόσκληση της Μαλτέζικης κυβέρνησης να συμμετάσχει ως κεντρικός ομιλητής στο Malta Maritime Summit 2016.

Η ομιλία του θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 5/10 στο Session «Maritime Transportation, Energy and Environment: Innovative Energy» («Θαλάσσιες Μεταφορές, Ενέργεια και Περιβάλλον») και θα έχει ως θέμα τις μελλοντικές προκλήσεις για τη θαλάσσια βιομηχανία σε σχέση με την ενέργεια. Ο Γ. Μανιάτης μεταξύ των άλλων, θα αναφερθεί στα περιβαλλοντικά ζητήματα μέσα σ’ ένα παγκοσμιοποιημένο θαλάσσιο περιβάλλον, στην εφαρμογή της Σύμβασης Διαχείρισης του θαλάσσιου έρματος (Ballast Water Management Convention), στις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου από τη ναυτιλία, στη διάδοση της χρήσης του υγροποιημένου φυσικού αερίου (LNG) ως καύσιμο πλοίων στην Ανατολική Μεσόγειο, κ.ά.

Στη διάρκεια της παραμονής του θα έχει συνεργασία με τους Μαλτέζους Υπουργούς αρμόδιους για θέματα Μεταφορών, Ναυτιλίας κι Ενέργειας.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ