ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2016

O φοιτητής ΑΜΕΑ από την Επίδαυρο που απέσπασε το θερμότερο χειροκρότημα στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:41:00 μ.μ. |
O φοιτητής ΑΜΕΑ απο την Επίδαυρο που απέσπασε το θερμότερο χειροκρότημα στο συνέδριο της ΟΝΝΕΔ
 Το πιο θερμό χειροκρότημα απέσπασε από τους συνέδρους της ΟΝΝΕΔ, ένας φοιτητής με κινητικά προβλήματα, που πήρε τον λόγο κατά την διάρκεια των εργασιών του συνεδρίου. Ο λόγος για τον Δημήτρη Βερδελή από την Επίδαυρο, που σε έναν σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στα εθνικά προβλήματα της χώρας και στη δημογραφική κατάρρευση.


Μεταξύ άλλων τόνισε πως «Σκεφτόμουν πως η νεολαία του συντηρητικού – φιλελεύθερου πολιτικού κόμματος πρέπει να παρέχει στον πολιτικό φορέα που αυτή εκπροσωπεί προτάσεις που κυρίως να αφορούν την διακυβέρνηση του τόπου και όχι απλώς την λειτουργία της ίδιας. Σε αυτή ακριβώς της αναγκαιότητα απαντά το σύνθημα της νεολαίας μας ως πρωτοπορίας. Με αυτό το σκεπτικό περιμένω να ακούσουμε από τους υποψηφίους προέδρους και τους συνέδρους προτάσεις και ψηφίσματα ώστε ως συνέδριο να αποφασίσουμε για την αύξηση της στρατιωτικής θητείας, την ανάδειξη των εθνικών μας θεμάτων, να παλέψουμε για την εφαρμογή της νομιμότητας στο κράτος των Εξαρχείων και στα Πανεπιστήμια, να μιλήσουμε επιτέλους για την μείωση του κράτους, να υπογραμμίσουμε την ανάγκη για διεύρυνση των εξουσιών και των υποχρεώσεων της τοπικής αυτοδιοίκησης, να προτείνουμε τρόπους για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, να επαναφέρουμε στ προσκήνιο την εθνική παιδεία και τέλος να διατυπώσουμε προτάσεις ώστε να αποτραπεί η δημογραφική κατάρρευση. Η δύναμη της χώρας είναι τεράστια τόσο σε φυσικό πλούτο όσο και σε ανθρώπινο δυναμικό».

Στο τέλος της ομιλίας του ο νεαρός εισέπραξε ως ανταπόδοση στην ομιλία του και στην συμμετοχή του στο συνέδριο ένα θερμό χειροκρότημα, με τους συνέδρους να σηκώνονται όρθιοι.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ