ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

Εξιχνιάστηκε ληστεία και τέσσερις κλοπές στην Αργολίδα - Συνελήφθη 28χρονος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:05:00 π.μ. |
Εξιχνιάστηκε ληστεία και τέσσερις κλοπές στην Αργολίδα - Συνελήφθη 28χρονος
 Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, μία περίπτωση ληστείας και τέσσερις  περιπτώσεων κλοπών και απόπειρας κλοπής, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ναυπλιέων και στο Ναύπλιο.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη προχθές (7.11.2016), στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου ένας (1) 28χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για ληστεία και κλοπή.

Ειδικότερα, ο 28χρονος, προχθές (7.11.2016) το βράδυ στο Ναύπλιο Αργολίδας αφαίρεσε από 37χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Ρουμανίας, κινητό τηλέφωνο.

Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, εντοπίστηκε ο ανωτέρω και συνελήφθη, ενώ το αφαιρεθέν κινητό τηλέφωνο βρέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Όπως προέκυψε από την εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, ο 28χρονος, την 7.11.2016 και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, μπήκε σε οικία ηλικιωμένης ημεδαπής και αφού την ακινητοποίησε με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε χρήματα και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Επίσης, την 26.10.2016 βραδινές ώρες, ο ανωτέρω διέπραξε ακόμη δύο (2) περιπτώσεις κλοπών και μία (1) περίπτωση απόπειρας κλοπής σε καταστήματα ημεδαπών, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας.

Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.







ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ