ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο που οργάνωσε το ΚΕΘΕΑ με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:41:00 π.μ. |
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τριήμερο εκπαιδευτικό σεμινάριο που οργάνωσε το ΚΕΘΕΑ με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων
 Την Πέμπτη 24 Νοεμβρίου ολοκληρώθηκε με επιτυχία το τριήμερο βιωματικό εκπαιδευτικό σεμινάριο που οργάνωσε ο Συμβουλευτικός Σταθμός του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ στο Ναύπλιο σε συνεργασία με το Δίκτυο Πρόληψης και Έγκαιρης Παρέμβασης ΚΕΘΕΑ και με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων με θέμα «Η πρόληψη και η έγκαιρη παρέμβαση στη χρήση των εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων παραβατικών συμπεριφορών και η δικτύωση των σχετικών υπηρεσιών»
Στο σεμινάριο συμμετείχαν 35 επαγγελματίες από δημόσιες δομές κοινωνικής και ψυχικής υγείας του Νομού Αργολίδας. Η εκπαίδευση εστίασε σε θέματα πρόληψης των εξαρτήσεων (σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης «Ελπίδα Ζωής» του ΟΚΑΝΑ), στα στάδια της εξάρτησης, στην διαδικασία αλλαγής του εξαρτημένου ατόμου, καθώς και στην δικτύωση των υπηρεσιών της περιοχής με στόχο την καλύτερη συνεργασία και ανταπόκριση στις ανάγκες των εξυπηρετούμενων. Σύμφωνα με την αξιολόγηση των συμμετεχόντων, το σεμινάριο ανταποκρίθηκε στις βασικές προσδοκίες για ενημέρωση και εκπαίδευση σε θέματα εξαρτήσεων και προσέγγισης του συγκεκριμένου πληθυσμού. 

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του τριημέρου δόθηκε η δυνατότητα γνωριμίας και αλληλεπίδρασης των επαγγελματιών της περιοχής, γεγονός που μπορεί να λειτουργήσει ως ένα πρώτο βήμα περαιτέρω συνεργασίας και αξιοποίησης της ειδίκευσης της κάθε υπηρεσίας. 

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο Φουγάρο με την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας από το Φουγάρο και με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων. 

ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ θεραπευτικό πρόγραμμα του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων Κουμουνδούρου 3, 24100 Καλαμάτα Τ 27210 89482 F 27210 26020 E info@kethea-kyttaro.gr Αριθμός Λογαριασμού Δωρεών_ Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος 220/297022-83 

Το ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ είναι θεραπευτικό πρόγραμμα για ενήλικες χρήστες ουσιών. Ανήκει στο πανελλαδικό δίκτυο υπηρεσιών του ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων), ενός από τους βασικούς φορείς υλοποίησης του εθνικού σχεδιασμού ενάντια στις εξαρτήσεις και συμβούλου οργανισμού του ΟΗΕ σε θέματα ναρκωτικών. 

Το Συμβουλευτικό Κέντρο του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ στο Ναύπλιο παρέχει υπηρεσίες ενημέρωσης και συμβουλευτικής σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την χρήση ναρκωτικών, καθώς και στις οικογένειές τους. 

Σε όλα τα Προγράμματα του ΚΕΘΕΑ οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν, η συμμετοχή είναι εθελοντική, δεν χορηγούνται υποκατάστατα ή άλλα φάρμακα και τηρείται το απόρρητο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Συμβουλευτικό Σταθμό του ΚΕΘΕΑ στο Ναύπλιο τηλ. 27520 47251, 27520 47270
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ