Ζωντανή μετάδοση του αγώνα πρωταθλήματος της Γ΄Εθνικής
ΑΧΑΓΙΑ 82 – ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

Γιάννης Γκιόλας: Δάνεια εκατομμυρίων για ..φιέστες της ΝΔ (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:20:00 π.μ. | |
Γιάννης Γκιόλας: Δάνεια εκατομμυρίων για ..φιέστες της ΝΔ (βίντεο)
 Ο πρώην γενικός διευθυντής της Νέας δημοκρατίας ( Ιούλιος 2010 – Ιούνιος 2012) κ. Αθανάσιος Σκορδάς κατέθεσε στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής που διερευνά τη νομιμότητα δανειοδότησης πολιτικών κομμάτων και επιχειρήσεων ΜΜΕ.Ο κ. Σκορδάς απάντησε σε ερωτήματα μελών της επιτροπής αναφορικά με τα δάνεια που λάμβανε τα προηγούμενα χρόνια το κόμμα της ΝΔ και για τα οποία υπάρχουν μεγάλες οφειλές προς τις Τράπεζες.

Ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Γκιόλας, ως μέλος της επιτροπής, υπέβαλλε σειρά ερωτημάτων στον κ. Σκορδά σχετικά με τα δάνεια που πήρε η Ν.Δ. , τους σκοπούς για τους οποίους διατέθηκαν τα χρήματα , τις εγγυήσεις που δίνονταν κλπ.

Ο κ. Γκιόλας ρώτησε τον εξεταζόμενο μάρτυρα αναφορικά με :

-Τον υπέρμετρο δανεισμό της ΝΔ και πως οι υπεύθυνοι του κόμματος τον αντιμετώπισαν, ενώ έβαινε μειούμενη και η κρατική επιχορήγηση..

- Την έγκαιρη ( ή όχι )ενημέρωση της ηγεσίας του κόμματος για το εν λόγω θέμα.

- Τη διασπάθιση των χρημάτων του δανείου σε υπερβολικά μεγάλες εκδηλώσεις-συγκεντρώσεις, μετακίνηση ψηφοφόρων εξωτερικού σε εκλογές κλπ..

Το ΄΄καμπανάκι ΄΄ του Υπουργού Εσωτερικών το 2012 για τα δάνεια των κομμάτων ΝΔ - ΠΑΣΟΚ και την αντίδραση( ;) των αρμοδίων στελεχών τους..

Περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ