ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Διαμαρτυρία- Καταγγελία των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ναυπλίου κατά της Διοίκησης και των συναδέλφων τους στο Άργος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:46:00 π.μ. | |
Διαμαρτυρία- Καταγγελία των Εργαζομένων του Νοσοκομείου Ναυπλίου κατά της Διοίκησης και των συναδέλφων τους στο Άργος
 Κυρία Διοικήτρια και κύριε Αναπλ. Διοικητή του Γ.Ν.Αργολίδας, Θεωρούμε ότι έχει παρέλθει ο απαιτούμενος χρόνος προσαρμογής, μετά την ανάληψη των καθηκόντων σας, ώστε να έχετε σχηματίσει πλήρη εικόνα της λειτουργίας και των δύο νοσηλευτικών μονάδων. 

Στην πρώτη μας συνάντηση είχαν τεθεί εκ μέρους σας, ως βασικά προαπαιτούμενα για ομαλή συνεργασία, υποσχέσεις για ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ όπως και για ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ, όσον αφορά τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν το Γ.Ν.Αργολίδας. Διαπιστώνουμε όμως, ότι μετά την παρουσίαση του σχεδίου για το νέο οργανισμό του Γ.Ν.Αργολίδας, ΚΑΜΙΑ συντονισμένη προσπάθεια διαβούλευσης ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ, παρά ακούμε συνεχώς προσωπικές κι αντικρουόμενες απόψεις που απηχούν μεμονωμένα και συντεχνιακά συμφέροντα ΜΗ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ. 

Οι όποιες συζητήσεις γίνονται ΕΝ ΚΡΥΠΤΩ με τη Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας της Ν.Μ. Ναυπλίου και με παράγοντες ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΣΑΣ, ΠΕΡΙΦΡΟΝΩΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, που συνεκλήθη εκτάκτως, με θέμα τη λειτουργία του νοσοκομείου Ναυπλίου, συναισθανόμενο την κρισιμότητα της περίστασης. 

Με λύπη αλλά και με οργή αναγκαζόμαστε ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ-ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ τόσο την απαξιωτική σας συμπεριφορά απέναντι σε ένα οικονομικά, κοινωνικά αλλά κυρίως ηθικά εξουθενωμένο προσωπικό, όσο και την ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΕΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΤΕ. ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ, ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΘΟΥΝ ΠΕΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΥΤΑΝΕΥΣΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ Η ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ: "ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ, ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ" 

Τέλος, παραφράζοντας τη φράση του Αίαντα από την Ηλιάδα, "ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ", εμείς λέμε "ΑΙΔΩΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ".


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ Ν.Μ.ΑΡΓΟΥΣ 

Συνάδελφοι, 
Πριν λίγες μέρες είδε το φως της δημοσιότητας, απόφαση της Γενικής Συνέλευσής σας ότι δεδομένων των συνθηκών προτείνετε ένα νοσοκομείο στη νοσηλευτική δομή του Άργους που έχει την υποδομή και τη δυνατότητα επέκτασης κτιριακά για να λειτουργεί 30 ημέρες το μήνα. 

Η απόφασή σας αυτή, έρχεται σε αντίθεση με την κοινή ανακοίνωση, που εκδόσαμε μαζί τα δύο σωματεία τον προηγούμενο μήνα, στην οποία αναφερόταν ότι είναι αναγκαία η λειτουργία και των δύο νοσηλευτικών μονάδων με ενίσχυση τόσο από έμψυχο δυναμικό όσο και από υλικοτεχνική υποδομή. 

ΤΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΖΗΤΑΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ Ν.Μ. ΝΑΥΠΛΙΟΥ???? ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΣΤΕ ΚΙ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ ΕΠΟΜΙΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΕΝΟΣ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ "Η ΥΓΕΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ" ΕΝΩ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΙΛΥΕΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ??? ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ Ο ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΘΥΜΑ ΤΟΥ!!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ