ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Άσκηση ετοιμότητας στο Νοσοκομείο Ναυπλίου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:10:00 μ.μ. | |
Άσκηση ετοιμότητας στο Νοσοκομείο Ναυπλίου (βίντεο)
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 η άσκηση ετοιμότητας στη Νοσοκομειακή Μονάδα Ναυπλίου. Το σενάριο της άσκησης προέβλεπε τραυματίες και εγκλωβισμένους στο νοσοκομειακό συγκρότημα ύστερα από σεισμό.

Οι ασκήσεις Ετοιμότητας γίνονται σε όλες τις Υγειονομικές Περιφέρειες και έχουν σχεδιαστεί από το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ). Η άσκηση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία του Νοσοκομείου Ναυπλίου, της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ.
Η δράση αυτή διενεργείται στο πλαίσιο του πανελλαδικού επιχειρησιακού σχεδιασμού και διαπίστωσης της ετοιμότητας του προσωπικού των Νοσοκομείων ως προς την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών και διαχείρισης κρίσεων.
Στόχος ήταν επίσης η βελτιστοποίηση της συνεργασίας με τους εμπλεκόμενους φορείς και κυρίως το Πυροσβεστικό Σώμα.  Την επίβλεψη της άσκησης είχε κλιμάκιο του ΕΚΕΠΥ, παρουσία του Διοικητή Νικόλαου Παπαευσταθίου.
Στην άσκηση ήταν η Διοικήτρια του Νοσοκομείου Αργολίδας Αγγελική Φλώκου, ο αναπληρωτής διοικητής της Νοσοκομειακής Μονάδας Ναυπλίου,Γεώργιος Φαράντος κι ο διοικητής της Πυροσβεστικής υπηρεσίας Ναυπλίου Βασίλης Αλεξόπουλος, ενώ στην άσκηση πήραν μέρος περισσότερα από 100 άτομα νοσηλευτικό, ιατρικό, πυροσβεστικό, αστυνομικό προσωπικό.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ