ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2016

Γ. Μανιάτης: Τα Επιμελητήρια και η αυτοδιοίκηση βασικοί αναπτυξιακοί θεσμοί της Πελοποννήσου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 5:57:00 μ.μ. | |
Γ. Μανιάτης: Τα Επιμελητήρια και η αυτοδιοίκηση βασικοί αναπτυξιακοί θεσμοί της Πελοποννήσου
 Δήλωση του Γιάννη Μανιάτη στο πλαίσιο της 1ης Έκθεσης «Πελοπόννησος EXPO» στην Τρίπολη: «Τα Επιμελητήρια Πελοποννήσου αποδεικνύουν για άλλη μια φορά την αναπτυξιακή δυναμική της χώρας που μπορεί να προέλθει μόνο από τη δημιουργικότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Η Αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ βαθμού στέκεται δίπλα τους κι από κοινού αποτελούν βασικά θεμέλια για ένα νέο παραγωγικό μοντέλο της χώρας.


Η κυβέρνηση αντί να υποσκάπτει τους θεσμούς των Επιμελητηρίων και της Αυτοδιοίκησης, έχει χρέος να εφαρμόσει βασικές ευρωπαϊκές αρχές στήριξης της υγιούς επιχειρηματικότητας και των αιρετών της Αυτοδιοίκησης. Η τραγική διαπραγμάτευση Τσίπρα – Βαρουφάκη, τα capital controls, η φορολογική επιδρομή σε ολόκληρη την κοινωνία και η αντιεπενδυτική πολιτική της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ οδηγούν τη χώρα σε καταστροφή και την κοινωνία σε μια συλλογική παραίτηση.
Η Δημοκρατική Συμπαράταξη στηρίζει τη διαμόρφωση ενός νέου κοινωνικού συμβολαίου με τις δημιουργικές δυνάμεις της χώρας. Στηρίζουμε τις Προοδευτικές Μεταρρυθμίσεις που οδηγούν στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και σε κοινωνική αλληλεγγύη. Πιστεύουμε σε έναν Προοδευτικό Πατριωτισμό που προωθεί την εξωστρέφεια της χώρας, την πίστη στις δυνάμεις μας και στις δυνάμεις των ανθρώπων μας, που παράγει πλούτο και δουλειές για τους πολίτες.

Πιστεύουμε στα Επιμελητήρια και την Αυτοδιοίκηση, γιατί πιστεύουμε στην Ελλάδα που μπορεί να τα καταφέρει, στην Ελλάδα που κερδίζει τα ψέματα και τις δημαγωγίες της Κυβέρνησης.»
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ