ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2016

Αγγελική Νικολούλη στην δίκη της "μαύρης χήρας": Ρωτούσε αν είναι ωραία στα διαλείμματα του «Φως στο Τούνελ»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:10:00 μ.μ. |
Αγγελική Νικολούλη στην δίκη της "μαύρης χήρας": Ρωτούσε αν είναι ωραία στα διαλείμματα του «Φως στο Τούνελ»
 Μεγάλη ένταση επικράτησε στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Τρίπολης όπου διεξάγεται η δίκη για τη δολοφονία του καπετάνιου Θανάση Λάμπρου, με κατηγορούμενη τη σύζυγο και μητέρα του παιδιού του. Η δίκη της αποκαλούμενης «μαύρης χήρας» της Αργολίδας συνεχίστηκε με την κατάθεση της Αγγελικής Νικολούλη. 

Η δημοσιογράφος επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ότι της έκανε μεγάλη εντύπωση η ψυχραιμία της κατηγορούμενης, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο μιλούσε για το μακαρίτη.

«Η ίδια, η κατηγορούμενη απευθύνθηκε σε έμενα για να κάνω μια έρευνα, να βρω κάτι. Ήταν σαν να ήθελε να χρησιμοποιήσει, την εκπομπή, σαν ένα θέατρο για να δώσει μια παράσταση, εγώ αυτό ένιωσα», δήλωσε η Αγγελική Νικολούλη.


«Αντί να έχει αυτό το σοκ που βρέθηκε στο χώρο που δολοφονήθηκε ο σύζυγος της, αστειευόταν με το συνεργείο, μπήκε μέσα στο σπίτι και μίλησε και με τον ιδιοκτήτη», πρόσθεσε.

Η έμπειρη δημοσιογράφος είπε επίσης πως όταν τη φιλοξένησε στην εκπομπή της, στα διαλείμματα απευθυνόταν στο δικηγόρο και στο γαμπρό της, ρωτώντας τους αν τα είπε καλά κι αν βγαίνει ωραία στο γυαλί. Επίσης, όταν μιλούσε για το θύμα ποτέ δε χρησιμοποιούσε το όνομα του αλλά τη λέξη «αυτός».

Στη συνέχεια της δίκης προκλήθηκε ένταση κατά την εξέταση ενός υψηλόβαθμου αστυνομικού, ο οποίος είχε αναφέρει κατά τη διάρκεια της προανάκρισης ότι η Δήμητρα Βούλγαρη του είχε αναφέρει προφορικά ότι θα ομολογούσε για την πράξη της, χωρίς ωστόσο τελικά να πάρει την έγγραφη απολογία της.

Οι δύο συνήγοροι της «μαύρης χήρας» εξοργίστηκαν με τις δηλώσεις του μάρτυρα και ζήτησαν την εξαίρεση του. Όταν το δικαστήριο δεν έκανε δεκτή την ένσταση τους, εκείνοι αποχώρησαν από την αίθουσα και η πρόεδρος όρισε νέους συνηγόρους.

Το επόμενο «επεισόδιο» της ακροαματικής διαδικασίας έχει προγραμματιστεί για το πρωί της Παρασκευής.

Πηγή:  iefimerida.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ