ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2016

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Καραμολέγκος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:30:00 π.μ. |
Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Καραμολέγκος
 Δύσκολες ώρες για την Μαργαρίτα Καραμολέγκου καθώς σε ηλικία 80 ετών, έφυγε από τη ζωή ο πατέρα της Γιώργος Καραμολέγκος, έπειτα από κατ’ οίκον νοσηλεία, το τελευταίο διάστημα. 

Ο Γιώργος Καραμολέγκος ήταν από τους πρωτοπόρους του τουρισμού στη Σαντορίνη, καθώς στις αρχές της δεκαετίας του 1970, έφτιαξε ένα ξενοδοχείο, το “Καμάρι Beach”, σε μια περιοχή όπου τότε υπήρχαν μόνο χωράφια και αμπέλια, χωρίς καν οδικό δίκτυο. Γρήγορα, επεκτάθηκε φτάνοντας να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους και πλέον αξιοσέβαστους επιχειρηματίες του νησιού.

Ο ίδιος όμως, δεν έδειξε ποτέ την παραμικρή έπαρση και καθώς ήταν γόνος μιας πάμπτωχης οικογένειας από την Μέσα Γωνιά, διατήρησε πάντα την ευγένεια, την προσήνεια και τη διακριτικότητα, ενός απλού ανθρώπου. 

Χαρακτηριστικό είναι, πως παρά το μέγεθος των εταιρειών του, ο ίδιος λειτουργούσε με τον “παλιομοδίτικο τρόπο”, όπου ένας “λόγος τιμής”, άξιζε όσο το ισχυρότερο συμβόλαιο. Το αποτέλεσμα ήταν, οι περισσότεροι από τους συνεργάτες του να συνδεθούν με βαθιά και ανυπόκριτη φιλία μαζί του.

Τα τελευταία χρόνια, ξαναβρέθηκε μπροστά από την εποχή του καθώς στράφηκε στις βιολογικές καλλιέργειες των αμπελιών του, παραμένοντας έντιμος, σκληρός δουλευτής, δίκαιος και χρήσιμος.

Η εξόδιος ακολουθία, θα τελεστεί στην Επισκοπή Γωνιάς στις 15:00 το μεσημέρι της Δευτέρας, ενώ στις 14:30 θα αναχωρήσουν από τη Μυρτιδιώτισσα στο Καμάρι, ειδικά ναυλωμένα λεωφορεία για τους φίλους και συνεργάτες που θα του απευθύνουν το ύστατο αντίο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ