ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016

Έξη συλλήψεις στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:22:00 π.μ. |
Έξη συλλήψεις στην Αργολίδα
  Αστυνομικές επιχειρήσεις πραγματοποιήθηκαν από την 20.12.2016 έως και την 24.12.2016,  στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας. Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων, έγιναν έλεγχοι σε επτακόσια ογδόντα (780) άτομα, εκ των οποίων εξακόσια (600) ήταν ημεδαποί και εκατόν ογδόντα (180) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εξακόσια σαράντα ένα (641) οχήματα.  Επιπλέον, προσήχθησαν εκατόν δεκαέξι (116) άτομα, από τα οποία εξήντα οκτώ (68) ήταν ημεδαποί και σαράντα οκτώ (48) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν είκοσι εννέα (29) άτομα.

Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:

• Ένας (1) ημεδαπός στην Αργολίδα, για καταδικαστικό έγγραφο.
• Ένας (1) ημεδαπός στην Αργολίδα, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.
• Δύο (2) ημεδαποί στην Αργολίδα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
• Δύο (2) αλλοδαποί στην Αργολίδα, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Εξιχνιάστηκαν:

• Από το Τμήμα Ασφαλείας Άργους, μία (1) υπόθεση απάτης- κλοπής σε βάρος ημεδαπής, που είχε γίνει την 19.12.2016 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Άργους- Μυκηνών Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός (1) 31χρονου ημεδαπού, για απάτη και κλοπή.

Οι δράσεις αυτές είναι στοχευμένες και αποσκοπούν τόσο στην πρόληψη και στην καταστολή της εγκληματικότητας, όσο και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ