ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

Δημήτρης Κωστούρος: Ο Δήμος Ναυπλιέων δεν πλήττεται και δεν βαλτώνει...

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:12:00 μ.μ. |
Δημήτρης Κωστούρος: Ο Δήμος Ναυπλιέων δεν πλήττεται και δεν βαλτώνει...
 Είναι προφανές και αυτονόητο για όλους σας ότι εδώ και κάποιους μήνες μία ομάδα ανθρώπων με μέλη από το Ναύπλιο και το Άργος χωρίς πολιτικό έργο και χωρίς πολιτικό λόγο σε συνεργασία με κάποιους "διαχειριστές ιστολογίων ή προφίλ κοινωνικών δικτύων βλ. facebook" (δεν μπορεί αυτοί να ονομάζονται δημοσιογράφοι διότι καμία πρόθεση δεν έχω να προσβάλω τους δημοσιογράφους) προσπαθούν να φέρουν σε πρώτο πλάνο την παραπολιτική λειτουργώντας στο παρασκήνιο κάνοντας το μοναδικό που ξέρουν να διασπείρουν ψευδείς ειδήσεις και φήμες. 

Μέχρι και ο τελευταίος πολίτης κατάλαβε το απόλυτα ανακριβές , γελοίο και συκοφαντικό θέμα σχετικά με το Σιώρρα. Θέμα που μας προέκυψε πρόσφατα από κάποιο ανώνυμο ( που πολύ σύντομα θα είναι επώνυμο) blog. 

Ποιοί είναι αυτοί θα με ρωτήσετε.
Είναι κάποιοι που η ενασχόλησή τους με τα κοινά έχει να κάνει με το προσωπικό τους συμφέρον τον βιοπορισμό τους και την οικονομική τους επιβίωση.
Γιατί το κάνουν θα μου πείτε.
Γιατί ο Δήμος Ναυπλιέων δεν ανέχεται συμφωνίες που δεν προωθούν και δεν προστατεύουν το συμφέρον των δημοτών τους και ο δήμαρχος έχει συγκεκριμένες αρχές και αξίες μη διαπραγματεύσιμες δεν είναι του χεριού τους εν ολίγοις .... καταλαβαίνετε εσείς...
Θέλουν να τον δυσφημήσουν να τον πλήξουν και να τον παραπλανήσουν από τα πραγματικά προβλήματα.
Γιατί στόχο έχουν το μοίρασμα της "πολιτικής πίτας" των θέσεων του νομού με υπόγειες διαδρομές έτσι ώστε η εκεί επιρροή τους να τους φέρει τα μέγιστα προσωπικά οφέλη και την οικονομική τους αποκατάσταση.
Ο στόχος να με αποσπάσουν από τα μεγάλα ζητήματα του δήμου και να με υποχρεώσουν να ασχολούμαι με ανύπαρκτα σκάνδαλα και σκανδαλάκια θα πέσει στο κενό.
Στο Δήμο Ναυπλιέων είμαστε περήφανοι μέσα σε όλα τα άλλα που γίνονται και για τη σημαντική παρέμβαση που κάνουμε για το ξεκαθάρισμα προσώπων , νοοτροπιών και πρακτικών. Παρέμβαση την οποία θα συνεχίσουμε χωρίς να υποκύπτουμε σε πιέσεις και εκβιασμούς.
Αυτά λοιπόν τα ανυπόστατα σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να επιτρέψω να με αποπροσανατολίσουν από τα πραγματικά θέματα. Με αυτούς όλους από εδώ και στο εξής θα ασχολούνται τα αρμόδια όργανα και οι αρμόδιες υπηρεσίες έτσι ώστε και εγώ να προχωρήσω όπως οι δημότες θέλουν.
Γνωρίζω πολύ καλά ότι αυτό που σας ενδιαφέρει είναι η προώθηση λύσεων για την βελτίωση του τόπου μας και της σκληρής καθημερινότητας που ζούμε.
Γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν ανέχεστε τον καταποντισμό του επιπέδου της πολιτικής αντιπαράθεσης που κάποιοι επιχειρούν.
Γνωρίζω πολύ καλά ότι έχετε καταλάβει πως όλοι αυτοί δεν σας αξίζουν και δεν σας τιμούν. Αφήστε τους λοιπόν στη γωνιά τους να ανακατεύουν μια βρώμικη εκλογική σακουλίτσα ,να μετράνε "προβατάκια" , ψηφουλάκια και να βαυκαλίζονται ότι κάτι είναι....
Τα μεγάλα και σημαντικά είναι άλλα και μας περιμένουν να δράσουμε μέσα στα πλαίσια των δικών μας αρμοδιοτήτων , ευθυνών και διαδικασιών.
• Το λιμάνι περιμένει την ολοκλήρωσή του
• Η Καραθώνα το κλείσιμό της και την αποκατάστασή της.
• Η μαρίνα το ξεκίνημά της.
• Ο Ψαρομαχαλάς , το πάρκο Ο. Σ. Ε. , το πάρκο Κολοκοτρώνη και η Αιγίου την ανάπλασή τους.
• Το νερό της Μηδέας να ξεφύγει από τους πολιτικαντισμούς των κουμπάρων.
• Η Ασίνη η Τίρυνθα η Μηδέα τα έργα υποδομών που έχουν δρομολογηθεί για χρηματοδότηση
• Ο κόμβος της Αγροτικής την κατασκευή του
• Η Πρόνοια τις παρεμβάσεις που χρειάζεται
• Ο δρόμος της Πλάκας τη συνέχισή του
• Οι παραλίες μας περιμένουν λύσεις για φωτισμό
• Οι ακτές μας προστασία από τη διάβρωση
• Το Τολό την αναβάθμιση σημαντικών τομέων
• Οι αγρότες μας τη φροντίδα μας
• Ο τουρισμός μας την εξωστρέφειά μας
Και πολλά ακόμα έργα και δράσεις για κάθε τοπικό διαμέρισμα και κάθε δημοτική ενότητα που έχουμε στο πρόγραμμά μας .
Σας καλώ να απορρίψουμε την υποβάθμιση του δημόσιου διαλόγου και να βαδίσουμε μπροστά με συνεχή αγώνα για να νικήσουμε εμπόδια και δυσκολίες.
Ο Δήμος Ναυπλιέων δεν πλήττεται και δεν βαλτώνει ....
Ο Δήμος Ναυπλιέων κι εγώ ως εκπρόσωπός του θέτουμε καθημερινά τον πήχη ψηλά έτσι όπως αξίζει στην πόλη μας και σε όλο το Δήμο μας.
Το οφείλουμε στους γονείς μας και στα παιδιά μας.

Καλημέρα και χρόνια πολλά στο Γιάννη και στην Γιάννα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ