ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017

Επισκέψεις σε υπηρεσίες και το γηροκομείο από τη ΝΟΔΕ Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:10:00 μ.μ. | |
Επισκέψεις σε υπηρεσίες και το γηροκομείο από τη ΝΟΔΕ Αργολίδας
 Στο πλαίσιο της «Συμφωνίας Αλήθειας» με όλους τους Έλληνες πολίτες, με στόχο την ενίσχυση της ενεργούς συμμετοχής των μελών μας, την επικοινωνία του μηνύματος της Ν.Δ. στην κοινωνία και τη στήριξη της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, η Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αργολίδας Ε. Αποστολοπούλου, τα στελέχη αυτής και ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Οργάνωσης Πελοποννήσου, Μαλτέζος Ιωάννης, πραγματοποίησαν επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου, στο Λιμεναρχείο Ναυπλίου, στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας και στο Γηροκομείο Άργους.


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τα πάγια προβλήματα των Υπηρεσιών αυτών ( έλλειψη υλικοτεχνικού εξοπλισμού, μειωμένο ανθρώπινο δυναμικό). Παράλληλα, αναγνωρίζεται η προσφορά όλων όσων εργάζονται αδιάκοπα για την στήριξη των όσων έχουν ανάγκη, την δημόσια ασφάλεια, την κοινωνική ενδυνάμωση και συνοχή.
Τις ημέρες των Εορτών, όλοι οι εργαζόμενοι στις ανωτέρω υπηρεσίες και κοινωνικές δομές, βρίσκονταν σε ετοιμότητα, μακριά από τις οικογένειας τους, για να εξασφαλίσουν σε όλους εμάς όσα εμείς θεωρούμε αυτονόητα και δεδομένα.

Ως μέλη της ΝΟΔΕ Αργολίδας, αγωνιζόμαστε με στόχο να αναδείξουμε και να ενισχύσουμε τις δυνάμεις του τόπου μας, που προάγουν την κοινωνική προσφορά, τον εθελοντισμό, τον επαγγελματισμό.

Στηρίζουμε εμπράκτως όλες τις δράσεις που είναι απαραίτητες για την ανόρθωση και την ανάταξη της πατρίδας μας.
Η «Συμφωνία Αλήθειας» της Νέας Δημοκρατίας και του Προέδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη με όλους τους Έλληνες, αποτελούν ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο εμπιστοσύνης, ρεαλισμού και αλληλεγγύης. Χτίζουμε καθημερινά με τους συμπολίτες μας την Ελλάδα που όλοι θέλουμε για εμάς και τα παιδιά μας.

Καλή Χρονιά, με Υγεία και Προκοπή.

ΝΟ.Δ.Ε. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ