ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Έκλεισαν την Ε.Ο. Άργους - Κορίνθου οι αγρότες της Αργολίδας (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:21:00 μ.μ. | |
Έκλεισαν την Ε.Ο. Άργους - Κορίνθου οι αγρότες της Αργολίδας
Για δύο ώρες παρέμεινε κλειστή η Ε.Ο Άργους Κορίνθου στο ύψος του κόμβου Ινάχου (Μαλαχιά) από τους αγρότες της Αργολίδας στα πλαίσια των κινητοποιήσεων τους.
Το μπλόκο Άργους (κόμβος Ινάχου), δημιουργήθηκε από μικρομεσαίους αγρότες ύστερα από το κάλεσμα του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Ν. Αργολίδας και συνεχίζει δυναμικά από τις 23 Γενάρη.
Οι αγρότες δηλώνουν πως παίρνουν κουράγιο και αισιοδοξία, στον δίκαιο αγώνα που κάνουν από τις χιλιάδες τρακτέρ που βγήκαν σε όλη την Ελλάδα και τα νέα μπλόκα που στήθηκαν.
Επίσης οι αγρότες εκφράζουν την αλληλεγγύη τους,  στα σύμμαχα στρώματα που μας επισκέπτονται στο χώρο του μπλόκου, ενώ ευχαριστούν τον Σύλλογο Δασκάλων Αργολίδας και το Συνδικάτο Γάλακτος-Τροφίμων-Ποτών Αργολίδας, για τα ψηφίσματα συμπαράστασης του αγώνα τους.
Στο μπλόκο, φτιάχτηκε 9μελής Συντονιστική Επιτροπή, που θα έχει την ευθύνη και θα εκπροσωπεί το μπλόκο, και ομόφωνα σχεδιάστηκαν οι επόμενες κινήσεις του μπλόκου, οπου την Δευτέρα 30 Γενάρη θα γίνει παράσταση διαμαρτυρίας στην Εφορία Ναυπλίου στις 10 πμ., με αίτημα να παρθεί άμεσα πίσω η Υπουργική Απόφαση που καταργεί την προηγούμενη διάταξη που προέβλεπε ότι οι οφειλές κάτω των 5.000 ευρώ δεν μεταβιβάζονται στο ΚΕΑΟ (άμεση είσπραξη).
Επίσης την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, στις 7μμ, θα γίνει σύσκεψη με φορείς του νομού, στο ΕΚ Αργολίδας (Άργος), ενώ καθημερινά 6- 8μμ, κλιμάκια του μπλόκου, περιοδεύουν στα χωριά για ενίσχυση του μπλόκου.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ