ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

Τα μπλόκα των αγροτών στην Πελοπόννησο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:40:00 μ.μ. | |
Τα μπλόκα των αγροτών στην Πελοπόννησο
 Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα η κινητοποίηση των μικρομεσαίων αγροτών σε Αχαΐα, Αργολίδα, Ηλεία και Μεσσηνία.

Σε δίωρο αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Κορίνθου - Πατρών στο ύψος των Βενζινάδικων προχώρησαν οι αγρότες του Αιγίου από τις 5 μ.μ. μέχρι τις 7 μ.μ. ύστερα από απόφαση του Αγροτικού Συλλόγου «Μπακόπουλος - Ντρίνιας». Παράλληλα πραγματοποιούνται εξορμήσεις στα χωριά με κάλεσμα για την ισχυροποίηση του μπλόκου.

Στην Ηλεία στον κόμβο Λατίφι Αμαλιάδας της ΕΟ Πατρών - Πύργου παραμένουν παραταγμένα τα τρακτέρ από τη Δευτέρα, ενώ το μπλόκο ισχυροποιείται αφού και σήμερα στο σημείο φτάνουν αγρότες. Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Ν. Ηλείας προετοιμάζεται για κλιμάκωση της κινητοποίησης με εξορμήσεις ενημέρωσης στα χωριά της περιοχής.

Στην Αργολίδα, στη Γέφυρα του Ινάχου παραμένουν τα αγροτικά μηχανήματα που παρατάχθηκαν τη Δευτέρα παρά την καταρρακτώδη βροχή. Σήμερα στις 6 μ.μ. είχε οριστεί ραντεβού για να γίνει εξόρμηση στα γύρω χωριά με κάλεσμα για την ισχυροποίηση του μπλόκου.

Τα αγροτικά μηχανήματα παραμένουν παραταγμένα από τη Δευτέρα και στο σταθμό της Μεσσήνης  Το απόγευμα της Τρίτης θα γίνει συνάντηση των Αγροτικών Συλλόγων Μεσσήνης και Χανδρινού με στόχο την κλιμάκωση της κινητοποίησης τις επόμενες μέρες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ