ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2017

Το 2ο Λύκειο Άργους πήρε και τους δύο τελικούς ποδοσφαίρου των Λυκείων Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:50:00 π.μ. | |
Το 2ο Λύκειο Άργους πήρε και τους δύο τελικούς ποδοσφαίρου των Λυκείων Αργολίδας
Το 2ο Γενικό Λύκειο Άργους είχε την τιμητική του στους φετινούς αγώνες πρωταθλήματος των Λυκείων Αργολίδας αφού κατάφερε και κατέκτησε την πρώτη θέση στο ποδόσφαιρο σε κορίτσια και αγόρια στους τελικούς πού έγιναν την Τετάρτη ( 22/02) στο γήπεδο του Λυγουριού . 

Και οι δύο αγώνες είχαν πολύ ωραίο θέαμα και το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε στην ρώσικη ρουλέτα αφού και οι δύο αγώνες πήγαν στην διαδικασία των πέναλτι.

Συγκεκριμένα στον αγώνα των κοριτσιών το τελικό αποτέλεσμα ήταν 2-2 ,
Το 2ο Λύκειο Άργους προηγήθηκε με πλασέ της Κοτίτσα μέσα από την περιοχή για να ισοφαρίσει το 1ο Λ.Α. με τον ίδιο τρόπο με σκόρερ την Μήτσάκου. Το 2ο Λ.Α. ξαναμπήκε μπροστά στο σκορ μετά από φάση διαρκείας και σούτ της Κυροακοπούλου. Ελάχιστα λεπτά πριν το φινάλε η Χρύσα Κατσικάρη με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή έκανε το 2-2. Στην διαδικασία των πέναλτι η σκόρερ του δευτέρου τέρματος του 1ου Λυκείου ήταν αυτή πού έχασε το πέναλτι.
Στον αγώνα των αγοριών έγινε ένας πολύ ωραίος αγώνας και από τις δύο ομάδες με πολλές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ . Όμως έμεινε το στείρο 0-0 για να οδηγηθούμε στην διαδικασία των πέναλτι.

Το πέναλτι πού έκρινε τον αγώνα το έχασε ο Κ.Κουτσοποδιώτης ο οποίος ήταν από τους καλύτερους τους αγώνα.
Σε αυτό τον αγώνα να συγχαρούμε όλους τους καθηγητές και συνοδούς των ομάδων για την άψογη διοργάνωση των αγώνων καθώς και τς μαθήτριες και μαθητές για την πολύ καλή συμπεριφορά τους εντός του αγωνιστικού χώρου.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ