ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

"Ο ΜΟΡΙΑΣ" έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:47:00 π.μ. |
"Ο ΜΟΡΙΑΣ" έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του
 Μία ιδιαίτερη εκδήλωση για την κοπή της πίτας του 2017, πραγματoποιήθηκε από το Σωματείο ΜΟΡΙΑΣ. Το μεσημέρι της Κυριακής 29-1-2017, στον φιλόξενο χώρο του εστιατορίου ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΚΙΟΥΠΙΑ συναντήθηκαν τα Μέλη και οι Φίλοι του Σωματείου μας. Έγινε η Κοπή της Πίτας 2017 και ανακοινώθηκαν Κοινωφελείς Δράσεις, που Υλοποιεί ή Υποστηρίζει ο ΜΟΡΙΑΣ. 

Ακολούθησε Παράσταση ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ και ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ, από τις Ομάδες μας και στην συνέχεια κορυφώθηκε ένα Τρικούβερτο Αυθεντικό Παραδοσιακό Γλέντι.

Από το ξεκίνημά του Ο ΜΟΡΙΑΣ, επιχειρεί να χαράξει το δικό του ξεχωριστό Πολιτισμικό Μονοπάτι, στα Δρώμενα του Τόπου μας. Με υγιείς και σοβαρές συνεργασίες, με σεβασμό και αξιοπρέπεια και με περίσσεια διάθεση προσφοράς στην Παράδοσή μας, στον Συνάνθρωπό μας και στο Περιβάλλον.

Σε αυτά τα πλαίσια ανακοινώνουμε σε όλους σας :

1. Ο ΜΟΡΙΑΣ σεβόμενος όλες τις πτυχές της Ελληνικής Παράδοσης, θα ξεκινήσει μέσα στο 2017 και τρία ακόμη νέα τμήματα : Α/ Δημοτικού Τραγουδιού Β/ Θεατρικού Ιστορικού Δρώμενου και Γ/ Παραδοσιακής Φορεσιάς.

2. Ο Συνάνθρωπός μας, είναι στο επίκεντρο της διάθεσής μας για προσφορά. Επιλέξαμε και Υποστηρίζουμε το ΙΔΡΥΜΑ, ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ – ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΑΜΑΡΤΖΗ. Όλη την

Χρονιά συγκεντρώνουμε τρόφιμα για τους συνανθρώπους μας και η πενταμελής Ομάδα που δημιουργήθηκε για αυτό το σκοπό, θα τα αποδίδει στην ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ.

3. Υποστηρίζουμε την προσπάθεια των δύο συμπολιτών μας Γιώργου Λυσίκατου και Παναγιώτη Τούμπα, για την συλλογή πλαστικών πωμάτων.

4. Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ και ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ της ΕΛΛΑΔΑΣ μας είναι μια διεργασία διαρκής και συνεχιζόμενη. Πιστεύουμε ότι ο Πολιτισμός μας σήμερα καταδεικνύεται από τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε στα παιδιά και στους Ηλικιωμένους.

Για το λόγο αυτό Υλοποιούμε δύο Δράσεις τον χρόνο, που θα προσφέρουν :

α/ την 1η Οκτώβρη ( Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας ), για το Γηροκομείο Ναυπλίου και

β/ την 11η Δεκέμβρη ( Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού ) για τα παιδιά που υποστηρίζει η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΓΑΠΗΣ

5. Το Περιβάλλον που ζούμε και η οικολογική του βελτίωση είναι μέσα στις σκέψεις μας. Για το λόγο αυτό την πρώτη Κυριακή κάθε Απρίλη θα φυτεύονται 100 δέντρα ή θάμνοι, από τα παιδιά μας. 

Ο τόπος είναι πολύ κοντά μας και τα παιδιά θα φροντίζουν Ομαδικά τα νεαρά φυτά. Η επιλογή μας είναι : 

α/ Δεντρολίβανο για το 2017 β/ Χαρουπιά για το 2018 και γ/ Αμυγδαλιά για το 2019. Οι λόγοι αυτών των επιλογών θα σας παρουσιασθούν αναλυτικότερα πολύ σύντομα.

6. Ο ΜΟΡΙΑΣ υποστηρίζει την προσπάθεια του ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ και φυσικά συμμετέχει ΟΜΑΔΙΚΑ σε αυτή, στις 5 Μαρτίου 2017.

Το μήνυμα για όλες τις παραπάνω Δράσεις, αποδίδετε καλύτερα από όλους τους συμμετέχοντες στην όμορφη αυτή εκδήλωση, η συμμετοχή στην οποία ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μας.

ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ

Ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ,για τις πολύ όμορφες, απλές και ανθρώπινες ΕΙΚΟΝΕΣ που συνθέσαμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

Το ταξίδι μας συνεχίζετε με επόμενο Σταθμό την Τσικνοπέμπτη, όπου θα είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στο όμορφο Κεφαλάρι, για να γλεντήσουμε στο εκλεκτό εστιατόριο ΡΙΒΙΕΡΑ.

Η ΔΥΝΑΤΗ ΟΜΑΔΑ - ΜΟΡΙΑΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ