ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Λασποβροχή και πτώση της θερμοκρασίας - Με τι καιρό θα πετάξουμε τον χαρταετό;

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:40:00 π.μ. |
Λασποβροχή και πτώση της θερμοκρασίας - Με τι καιρό θα πετάξουμε τον χαρταετό;
 Νεφώσεις με τοπικές βροχές, πιθανώς σποραδικές καταιγίδες και παροδικές χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά αναμένονται σήμερα Κυριακή της Αποκριάς. 

Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης κυρίως στα δυτικά και νότια. Οι άνεμοι στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Στις υπόλοιπες περιοχές νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικούς βορειοανατολικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία σε πτώση κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια.

Αύριο, Καθαρά Δευτέρα αναμένονται και πάλι νεφώσεις με βροχές σε όλη τη χώρα, αλλά μετά το μεσημέρι αναμένεται βελτίωση του καιρού στη βόρεια Ελλάδα, όπου οι βροχοπτώσεις θα σταματήσουν ενώ σταδιακά θα υποχωρήσουν και οι νεφώσεις. Προς το βράδυ αναμένεται να σταματήσουν οι βροχοπτώσεις και στην υπόλοιπη χώρα με εξαίρεση το νότιο Αιγαίο, το νότιο Ιόνιο και την νότια και δυτική Πελοπόννησο. 

Και την Καθαρά Δευτέρα θα εκδηλωθούν λασποβροχές, κυρίως στα νότια. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από ανατολικές γενικά διευθύνσεις και δεν θα ξεπερνούν τα 7 μποφόρ, ενώ στα ηπειρωτικά θα είναι ασθενείς και μόνο τοπικά έως μέτριοι, ευνοώντας εν γένει το πέταγμα του χαρταετού. Υπενθυμίζεται ότι παρά το γεγονός ότι δεν αναμένονται αξιόλογα ηλεκτρικά φαινόμενα στην ατμόσφαιρα, συνιστάται προσοχή, ιδιαίτερα στις περιοχές όπου εκδηλώνονται βροχοπτώσεις.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ