ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ παρουσία όλων των Χορηγών για το Μαραθώνιο Ναυπλίου στην Αθήνα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:09:00 π.μ. |
Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ παρουσία όλων των Χορηγών για το Μαραθώνιο Ναυπλίου στην Αθήνα
 Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Δημήτριος Ι. Κωστούρος θα πραγματοποιήσει συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ παρουσία όλων των Χορηγών, Εκπροσώπων Αθλητών και Τιμώμενων Προσώπων που συμβάλουν στη Διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου.

H Συνέντευξη Τύπου θα λάβει χώρατην Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 12.30 το μεσημέρι στην αίθουσα Jasmine banquet / Electra Metropolis Hotel ( οδός Μητροπόλεως, Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα)

Θα ανακοινωθούν οι πρωτοβουλίες της Ο.Ε. που θα πλαισιώσουν και θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο την επιτυχημένη Διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου, σε Αθλητικό και Τουριστικό Προορισμό. 

Συγκεκριμένα, θα ανακοινωθούν: οι Χορηγοί που στηρίζουν τη διοργάνωση, τα παράλληλα προγράμματα επισκέψεων σε Αρχαιολογικούς χώρους και Μουσεία με τη συνεργασία της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας Αργολίδας, το Εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε συνεργασία με το τμήμα Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard, το Εορταστικό - Μουσικό πρόγραμμα και ο δωρεάν Καρδιολογικός έλεγχος που θα γίνει με την ευγενική προσφορά του Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center καθώς και τα τιμώμενα πρόσωπα.

Η Συνέντευξη γίνεται με την ευγενική χορηγία της Wind

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ