Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

«Οι φύλακες της Φύσης - Ο Φώτης, η Φωτούλα και η Φωτοκύκλωση» στο θέατρο Τριανόν στο Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:00:00 μ.μ. |
«Οι φύλακες της Φύσης - Ο Φώτης, η Φωτούλα και η Φωτοκύκλωση» στο θέατρο Τριανόν στο Ναύπλιο
 Ο τομέας Περιβάλλοντος του ΔΟΠΠΑΤ σε συνεργασία με την ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε. διοργανώνουν θεατρική παράσταση περιβαλλοντικού περιεχομένου, στο θέατρο Τριανόν την Δευτέρα 6/2/2017 Θα πραγματοποιηθούν δύο παραστάσεις στις 10:00 και στις 12:00.

Τα σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Ναυπλίου και κάθε ενδιαφερόμενος θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το θεατρικό δρώμενο από την ομάδα «Εν οδώ», το οποίο βασίζεται στο παραμύθι με την ονομασία «Οι φύλακες της Φύσης, Ο Φώτης, η Φωτούλα και η Φωτοκύκλωση» του καθηγητή περιβάλλοντος Δρ. Αντώνη Γάκη.

Η ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ, είναι Σύστημα εναλλακτικής διαχείρισης αποβλήτων φωτιστικών λαμπτήρων και μικροσυσκευών εγκεκριμένο από το ΥΠΕΚΑ (www.fotokiklosi.gr ). Στόχος της ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ ΑΕ είναι η συνεισφορά στην Εθνική Ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος στο γενικό πλαίσιο που καθορίζεται από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία.
Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της από το 2011 με σχετική αδειοδότηση από το Υπουργείο Παιδείας έχει ενημερώσει 500 σχολεία σε όλη την Ελλάδα.
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΜΕΡΑΚΛΙΔΙΚΟ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ