ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 17 Μαρτίου 2017

Σεμινάριο για το Ντοκιμαντέρ - 1ο Εφηβικό Δημιουργικό «Τρίστρατο» Αργολίδας 2017

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:53:00 π.μ. |
Σεμινάριο για το Ντοκιμαντέρ - 1ο Εφηβικό Δημιουργικό «Τρίστρατο» Αργολίδας 2017
 Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας και το Φουγάρο, σε συνεργασία με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών τουΠανεπιστημίου Πελοποννήσου, την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και τους Δήμους του Νομού Αργολίδας διοργανώνουν Σεμινάριο για το Ντοκιμαντέρ την Πέμπτη 30 και Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 από 09:00 έως 13:00 στο Φουγάρο

Το σεμινάριο εντάσσεται στις δράσεις για το 1ο Εφηβικό Δημιουργικό «Τρίστρατο» Αργολίδας 2017. Θα παρουσιαστούν ενότητες για την τέχνη, την τεχνική και τη δημιουργία του ντοκιμαντέρ. Απευθύνεται σε μαθητές/-τριες και τους καθηγητές/-τριές τους και γίνεται σε 2 συναντήσεις με τους κ. Γιώργο Ζέρβα και Νίκο Βουτενιώτη.

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν βασικά στοιχεία της ιστορίας, της αισθητικής, των διαφόρων κατηγοριών του ντοκιμαντέρ αλλά και ουσιαστικές χρηστικές πληροφορίες για τα στάδια υλοποίησής του από την αρχική ιδέα στην παραγωγή του.

Εισηγητές: Γιώργος Χρ. Ζέρβας, Σκηνοθέτης – Παραγωγός και

Νίκος Βουτενιώτης, Σκηνοθέτης.

Συμπληρωματικά με τα παραπάνω και ανάλογα με τις ανάγκες των συμμετεχόντων θα υπάρξουν και επιπλέον συναντήσεις, οι οποίες θα υλοποιηθούν από τους κ. Μπάμπη Παπαχαραλάμπους και Νίκο Πιστεύο.

Συμμετοχές:

-3 έως και 5 μαθητές/-τριες από κάθε σχολείο,

-μέχρι 2 καθηγητές/-τριες που θα συνοδεύουν και θα συμμετάσχουν.

Το ποιοί μαθητές/-τριες θα συμμετάσχουν, θα κριθεί από τα ίδια τα σχολεία. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να επιλεγούν κάποιοι από αυτούς που θα συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ.

Μετακίνηση: για τους τους μαθητές/-τριες των Δήμων Ναυπλιέων και Άργους-Μυκηνών θα υπάρχουν 2 λεωφορεία που θα τους μεταφέρουν από και προς τα σχολεία τους. Όμοια για τους μαθητές/-τριες των Δήμων Επιδαύρου και Ερμιονίδας θα υπάρχει 1 λεωφορείο. Τα λεωφορεία χορηγεί η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.

Πέμπτη 30 και Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017 από 09:00 έως 13:00 στο Φουγάρο
Φουγάρο | Ασκληπιού 98, Ναύπλιο

Πληροφορίες: Γιατράκος Γιάννης, 27520 22796 & grsd@dide.arg.sch.gr
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ