ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Το ΙΕΚ Ξυνή Δικέας αντιμετωπίζει ο Διομήδης το Σάββατο 4 Μαρτίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:22:00 μ.μ. |
Το ΙΕΚ Ξυνή Δικέας αντιμετωπίζει ο Διομήδης το Σάββατο 4 Μαρτίου
 Για την 17η αγωνιστική της Handball Premier ο Διομήδης αντιμετωπίζει το Σάββατο 4 Μαρτίου στις 19.00 στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας τον πρωτοπόρο ΙΕΚ Ξυνή Δικέας. 

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κύριοι Βήτας και Σκλαβενίτης, με παρατηρητή αγώνα τον κύριο Μεϊμαρίδη.

Ο τερματοφύλακάς μας Λούκα Ράντοβιτς δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα μας: « Έχουμε έναν πολύ μεγάλο και δύσκολο αγώνα το Σάββατο. Ο ΙΕΚ Ξυνή Δικέας αποκλείστηκε από το Κύπελλο μετά την ήττα του από τον ΠΑΟΚ και εμείς χάσαμε στον Δούκα. Για εμάς είναι τεράστια η επιθυμία μας να επιστρέψουμε στις νίκες. Είμαστε πιο νέα και άπειρη ομάδα σε σχέση με τον αντίπαλο μας, αλλά αυτό από μόνο του μας γεμίζει με πείσμα και δύναμη να αποδείξουμε πολλά».
Ο παίκτης μας Γιάννης Ταουσάνης τόνισε: «Το Σάββατο αντιμετωπίζουμε την ομάδα που θεωρείται ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εμείς προερχόμαστε από μια ήττα με τον Δούκα, που πιστεύω ότι δεν αντιπροσωπεύει την συνολική εικόνα και την προσπάθεια πού κάνουμε μέχρι στιγμής. Δουλεύουμε σκληρά και θεωρώ ότι το Σάββατο θα είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε το καλύτερο, μέσα σε μια πολύ δύσκολη έδρα».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ