ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Επιστολή Ανδριανού στον Πρόεδρο της Τράπεζας Πειραιώς για την λειτουργία του υποκαταστήματος της τράπεζας στη Αγία Τριάδα Μιδέας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:51:00 μ.μ. | |
Επιστολή Ανδριανού στον Πρόεδρο της Τράπεζας Πειραιώς για την λειτουργία του υποκαταστήματος της τράπεζας στη Αγία Τριάδα Μιδέας
 Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός απέστειλε στον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας Πειραιώς κ. Γεώργιο Χαντζηνικολάου επιστολή με την οποία ζητά να μην καταργηθεί ή υποβαθμιστεί το υποκατάστημα της τράπεζας της Τράπεζας Πειραιώς στην Αγία Τριάδα Μιδέας Αργολίδας.

Το κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:
“Διά της παρούσης, σας παρακαλώ να εξετάσετε θετικά το αίτημα της τοπικής κοινωνίας του πρώην Δήμου Μιδέας Αργολίδας να διατηρηθεί σε λειτουργία και να μην υποβαθμιστεί το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Αγία Τριάδα, το οποίο εξυπηρετεί εκτός από τους κατοίκους του Δήμου που ανέρχονται σε 4.500, τους αγροτικούς παραγωγούς και τις ανάγκες των εργοστασίων – συσκευαστηρίων της περιοχής.

Σας υπενθυμίζω προς τούτο ότι στην προηγούμενη, από 11 Μαΐου 2016, σχετική μου επιστολή για το ίδιο θέμα, η τότε διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς είχε εξετάσει το ζήτημα σε θετική κατεύθυνση”.





ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ