ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Ιδιαίτερη προσοχή στον πεζόδρομο της Αρβανιτιάς

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:49:00 π.μ. |
Ιδιαίτερη προσοχή στον πεζόδρομο της Αρβανιτιάς
 Απαγορευτικές πινακίδες που ενημερώνουν και προειδοποιούν τους περαστικούς από το σημείο για την επικινδυνότητα που υπάρχει , έχουν τοποθετηθεί στην είσοδο του πεζόδρομου και από τις δυο μεριές.  Παρόλα αυτά όμως πεζοπόροι με δική τους ευθύνη τολμούν και περνάνε. 

Πρέπει όλοι να γνωρίζουν πως η συγκεκριμένη διαδρομή εγκυμονεί κινδύνους από πτώσεις βράχων αλλά και μεγάλων κάκτων  

Για το θέμα υπάρχει τεχνική έκθεση, κλιμακίου του ΙΓΜΕ, στην οποία οι μελετητές χαρακτηρίζουν τον χώρο ως άκρως επικίνδυνο. Ανάλογου περιεχομένου είναι και η γνωμοδότηση της αρμόδιας Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ναυπλιέων. 

Λαμβάνοντας υπόψη τις παραπάνω εκθέσεις και με δεδομένο ότι, η όλη διαδικασία αποκατάστασης θα είναι χρονοβόρα, αφού θα πρέπει να γίνουν πολλές μελέτες, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο έχει προχωρήσει στην τοποθέτηση προειδοποιητικών πινακίδων. 

Πρόσφατα η δημοτική αρχή είχε επαφές με κρατικές αρμόδιες υπηρεσίες και γίνετε προσπάθεια ένταξης του έργου σε κάποιο πρόγραμμα υλοποίησης.   

Ας ελπίσουμε πως θα αποκατασταθούν σύντομα τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από την διάβρωση των βράχων σε όλη την διαδρομή του γύρου της Αρβανιτίας και πως θα ξανά δοθεί ασφαλής στην κυκλοφορία στους Ναυπλιώτες και τους τουρίστες που την έχουν συνδυάσει ως αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορικής πόλης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ