ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

"Αφηγούνται παραμυθία" στο Άργος με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:33:00 π.μ. |
"Αφηγούνται παραμυθία" στο Άργος  με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου
 Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 4ου δημοτικού σχολείου Αργους γιορτάζει την Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου και σας προσκαλεί την Κυριακή 2 Απριλίου και ώρα 11.00 το πρωί στην αίθουσα «Μέγας Αλέξανδρος» με καλεσμένες τις «Παραμυθούδες του Ναυπλίου» σε ένα μοναδικό ταξίδι στο κόσμο των παραμυθιών.

Οι Παραμυθούδες του Ναυπλίου θα αφηγηθούν παραμύθια μαγικά του τότε…του τώρα…και θα μπλέξουν το παλιό με το καινούργιο. Στη κιθάρα και το τραγούδι θα είναι ο Βασίλης Κατσαρός.

Μετά τη παράσταση τα παιδιά σε μικρές ομάδες θα ζωγραφίσουν εικόνες από τα παραμύθια που άκουσαν και θα φτιάξουν το δικό τους παραμύθι το οποίο και θα μας δείχνουν.

Παράλληλα στο χώρο θα διοργανωθεί ανταλλακτικό παζάρι παραμυθιού και παιδικού βιβλίου με σκοπό να εμπνεύσουμε στα παιδιά την αγάπη για το διάβασμα και να προκαλέσουμε την προσοχή των μεγαλυτέρων στο παιδικό βιβλίο. Καλούνται τα παιδιά να διαλέξουν κάποιο ή κάποια από τα παραμύθια και τα βιβλία τους που έχουν στο σπίτι σε καλή κατάσταση και να τα φέρουν εκείνη την ημέρα για να τα ανταλλάξουν με τα παραμύθια και τα βιβλία που θα φέρουν άλλα παιδιά.

* Στο φουαγιέ της αίθουσας θα λειτουργεί Πασχαλινό Bazaar για την ενίσχυση του συλλόγου.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ