ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργολίδας για την ειδική αγωγή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:06:00 μ.μ. |
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργολίδας για την ειδική αγωγή
 Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αργολίδας διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας την Tετάρτη 29 Μαρτίου και ώρα 1:30 μ.μ προκειμένου να εκφράσουμε τη θέση μας να αποσυρθεί τώρα η τροπολογία του Υπουργείου Παιδείας για τις προσλήψεις αναπληρωτών Ειδικής Αγωγής.

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας γίνεται στα πλαίσια των κινητοποιήσεων που έχει αποφασίσει το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. με τις 3ωρες διευκολυντικές στάσεις εργασίας (11π.μ.-2μ.μ.) για την Τρίτη 28/3 και την Τετάρτη 29/3.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ

Να αποσυρθεί τώρα η τροπολογία του Υπουργείου Παιδείας για τις προσλήψεις αναπληρωτών. Στηρίζουμε τις αποφάσεις της 84ης Γενικής Συνέλευσης του κλάδου για "Ενιαίο πλαίσιο διορισμών και προσλήψεων αναπληρωτών με βάση τα ισχύοντα στη Γενική Εκπαίδευση. Προσλήψεις αναπληρωτών με το βασικό πτυχίο σπουδών και την προϋπηρεσία. Απόσυρση της διάταξης που επιτρέπει στον εκάστοτε παράγοντα του Υπουργείου Παιδείας να δίνει τη δυνατότητα ποσόστωσης στους πίνακες αναπληρωτών για τις προσλήψεις της Ειδικής Αγωγής".

Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά και δυναμικά στη συγκέντρωση.

Για το Δ.Σ.

         Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                Η Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΤΕΜΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ        ΔΟΥΡΑΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ