ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Αργολίδα: Ξήλωνε καλώδια από κτήματα και μετασχηματιστές στην περιοχή του Άργους

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:12:00 μ.μ. | |
Ξήλωνε καλώδια από κτήματα και μετασχηματιστές στην περιοχή του Άργους
 Σημαντικές ζημιές στις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις τεσσάρων αγροκτημάτων και σε τουλάχιστον ένα μετασχηματιστή της Δ.Ε.Η. σε κοινότητες του Δήμου Άργους- Μυκηνών, είχε προκαλέσει ένας «κυνηγός» χαλκού που συνελήφθη ενώ ξεκινούσε νέα «εξόρμηση» με κλεμμένο μοτοποδήλατο!

Οι άνδρες της Ασφαλείας Άργους αναζητούσαν τον 39χρονο Έλληνα καθώς τον είχαν ταυτοποιήσει για τις πέντε λεηλασίες καλωδίων χαλκού που είχαν γίνει από τις 10 Αυγούστου του 2016 ως την περασμένη Κυριακή.

Όταν τον εντόπισαν να κινείται με το μοτοποδήλατο που, όπως αποδείχθηκε, είχε κλέψει στις 16 Μαρτίου από το Άργος, του πέρασαν χειροπέδες και κατέσχεσαν διάφορα οικοδομικά και ηλεκτρολογικά εργαλεία που είχε μαζί του για να διαπράττει τις κλοπές.

Από τις τουλάχιστον πέντε κλοπές που κατηγορείται ότι διέπραξε, γιατί η προανάκριση συνεχίζεται για να αποκαλυφθούν κι άλλες, υπολογίζεται ότι ο δράστης έβγαλε κέρδος περίπου 4.200 ευρώ ενώ προκάλεσε φθορές άνω των 2.000 ευρώ στα αγροκτήματα.

Ο 39χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου και σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και φθορές σε βαθμό κακουργήματος.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ