ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 2 Μαρτίου 2017

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης (Europe Direct) της Περιφέρειας Πελοποννήσου τιμά τα 60 χρόνια ιδρυτικής Συνθήκης της Ε.Ε

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:26:00 π.μ. |
Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης (Europe Direct) της Περιφέρειας Πελοποννήσου τιμά τα 60 χρόνια ιδρυτικής Συνθήκης της Ε.Ε
 Στις 25 Μαρτίου του 1957 τέθηκε ο θεμέλιος λίθος της Ευρωπαικής ¨Ενωσης με στόχο την συνεχή βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και εργασίας των λαών της,την ενίσχυση της ειρήνης και της ελευθερίας ύστερα από τον αιματηρό παγκόσμιο πόλεμο που στοίχησε τη ζωή σε εκατομμύρια ευρωπαίους. 

Σήμερα, 60 χρόνια μετά, οι 6 ιδρυτικές χώρες έγιναν 27 και τα 500 εκατομμύρια πολίτες τους απολαμβάνουν τα υψηλότερα επίπεδα διαβίωσης και κοινωνικής ειρήνης που γνώρισε ποτέ η ήπειρος μας ! Σήμερα , μέσα στη δίνη όμως της κρίσης αναδεικνύονται και ανισότητες, αλαζονεία, εθνικισμοί....πού κάνουν το όραμα της Ενωμένης Ευρώπης να κινδυνεύει όσο ποτέ και να βυθίζεται η ¨Ενωση σε μία υπαρξιακή κρίση! 

Χρέος όλων μας είναι να κρατήσουμε την ευρωπαϊκή φλόγα ζωντανή! Να αναζωογονήσουμε τα συλλογικά μας αισθήματα ! Να ανανεώσουμε τη πίστη μας στο ευρωπαϊκό σχέδιο με ένα φιλόδοξο και ξεκάθαρο όραμα για το μέλλον !
Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης της Περιφέρειας Πελοποννήσου, το οποίο βρίσκεται πλέον στο κέντρο του Ναυπλίου πίσω από την ιστορική Πύλη της Ξηράς, θα τιμήσει την επέτειο των 60 χρόνων της ιδρυτικής αυτής Συνθήκης της Ε.Ε. με μιά γιορτή όπου είστε όλοι καλεσμένοι. Σας περιμένουμε!

¨Αννα Μαντά
επικεφαλής Europe Direct
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ